Nakenbading ga presseboikott

Kroatias spillere nekter nå å snakke med journalister i VM etter at noen publiserte bilder av spillerne mens de bader nakne på internett.

Det opplyste landslagssjef Niko Kovac på en pressekonferanse søndag.

– Jeg kan ikke tvinge dem til å være tilgjengelige etter det dere har gjort mot dem og deres familier, sa Kovac.

Sportsnyheter

Dette skjer i fotball-EM i dag: Hva gjør Uefa med «flaskeflyttingen»?

Uefa er lei av at fotballstjernene flytter på sponsorproduktene, og i Sverige er det ny spenning før kampen mot Slovakia.

Siste nytt

 • 32-åring med sjokktid

  Blessing Okagbare vant torsdag 100-meteren i det nigerianske OL-uttaket på fenomenale 10,63. Det er tangering av den nest beste tiden i historien på distansen, satt av Shelly-Ann Fraser-Pryce tidligere i sesongen.

  En medvind på 2,7 meter i sekundet gjør at tiden ikke blir tellende på noen lister, men det er likevel en forbløffende sterk prestasjon av 32 år gamle Okagbare som har 10,79 som offisiell personlig rekord på distansen. Den ble satt så langt tilbake som i 2013.

  – Jeg har følt meg veldig klar siden starten av sesongen. Jeg føler meg friskere, sterkere og som den virkelige Blessing Okagbare igjen, sa hun til nigerianske The Guardian etter superløpet der hun føk fra konkurrentene.

  _tRct7K209c
  Foto: Steph Chambers / AFP
 • Koronaoppblomstring i Moskva

  Russlands hovedstad Moskva stenger sin supportersone under fotball-EM og forbyr samlinger på over 1000 mennesker som følge av økt koronasmitte.

  Det opplyser byens ordfører, Sergej Sobjanin. Antallet nye koronatilfeller i Moskva har økt fra 3000 til 7000 daglig i løpet av få dager, og det er ventet at det blir over 9000 nye tilfeller fredag.

  – Jeg ønsket ikke å gjøre dette, men vi må. Fra og med i dag begrenser vi store arrangementer til maksimalt 1000 personer, uttaler han.

 • Henriksen med ny skade

  Markus Henriksen har pådratt seg en ny skade i leddbåndet, viser nye undersøkelser.

  – Markus har fått en ny skade i samme leddbånd som for en måned siden. Men skaden er lokalisert et annet sted enn den forrige, forklarer RBK-lege Reidar Due til klubbens nettsted.

  Dermed må rosenborgspilleren belage seg på en pause på 12-16 uker.

  – Jeg er knust. Det var en veldig tung beskjed å få, kommenterer han.

Sendeplan

Kl. Program Kanal