NRK Meny
Normal

Gareth Bale om Ødegaard: – Et stort talent og en flott fyr!

Torsdag kveld kom Real Madrid-stjernen med sin dom over Martin Ødegaards treningsdebut med storlaget. Dommen var utelukkende positiv.

Real Madrid

– Fint å ha med Martin Ødegaard på trening i dag. Han er et stort talent og en flott fyr!, skriver Gareth Bale på Twitter.

Gjennom hele dagen har nettaviser og sosiale medier vært fyllt med bilder av Bale og Ødegaard på Real Madrids trening.

På det ene bildet har fotballstjernen lagt armen kameratslig rundt den unge nordmannen som smiler tilbake. Tonen mellom de to er tilsynelatende meget god.

Det er nettopp dette bildet Bale valgte da han cirka kvart over ni torsdag kveld la ut tweeten du ser under.

(Les videre under bildet.)

Laster Twitter-innhold

De andre bildene med Bale og Ødegaard fra torsdagens trening viser de to under hurtighetstrening. Mens den mektige Real-treneren Carlo Ancelotti ser på spurter de to side om side, men etter hvert får Bale, ikke overraskende, et lite forsprang.

Debuten kan bli utsatt

Torsdagens trening var Martin Ødegaards første med Real Madrids A-lag.

I første omgang skal Ødegaard spille for B-laget Real Madrid Castilla, men han vil trene både med første- og annetlaget.

Den har vært knyttet spenning til om 16-åringen kom til å få sin debut allerede søndag, men torsdag kveld meldte Aftenposten at debuten trolig blir utsatt fordi overgangen ikke er formelt godkjent av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), og en slik godkjennelse kan ta flere uker.

Flyttet til Madrid

Bare en uke etter at overgangen fra Strømsgodset ble bekreftet, var altså 16-åringen fra Drammen på Real Madrids treningsfelt sammen med de største stjernene i verdens største fotballklubb.

Det bekreftet først Phil Kitromilides, programleder i Real Madrids TV-kanal, via Twitter.

Laster Twitter-innhold

Tidligere har Ødegaard trent med førstelaget da han besøkte klubben i forkant av sin store overgang. Nå har nordmannen flyttet til Madrid, der han vil bli et kjent fjes på treningsfeltet på Valdebebas.

I løpet av et år hadde han debutert i eliteserien, blitt yngste målscorer i eliteserien og debutert på landslaget.

Det har vært helt fantastisk å være i og spille for denne klubben og byen, sa Ødegaard.

Siste nytt

 • Zuccarello-assist i nytt tap

  En svak midtperiode ble utslagsgivende da New York Rangers og Mats Zuccarello røk 2–4 for Los Angeles Kings i NHL søndag. Mats Zuccarello fikk notert en målgivende pasning på 2-0 målet.

  Mats Zuccarello
  Foto: NTB Scanpix
 • Weng spår OL-gull til Kalla

  Heidi Weng mener Charlotte Kallas «mesterskapshode» gir svensken en fordel før OL neste måned. Hun tror Kalla kommer til å ha gull med hjem fra Sør-Korea. Det skriver Aftonbladet.

  Charlotte Kalla
  Foto: SKJERMDUMP NRK
 • Fristil-Tiril vant i California

  Fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen vant det siste verdenscuprennet i slopestyle før OL. Nærmest Christiansen kom svenske Jennie-Lee Burmansson. verdenscupen sammenlagt er Christiansen nummer to og Killi nummer tre.

  Tirl Sjåstad Christiansen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal