Gareth Bale om Ødegaard: – Et stort talent og en flott fyr!

Torsdag kveld kom Real Madrid-stjernen med sin dom over Martin Ødegaards treningsdebut med storlaget. Dommen var utelukkende positiv.

Real Madrid
Foto: Angel Martinez / Real Madrid via Getty Images

– Fint å ha med Martin Ødegaard på trening i dag. Han er et stort talent og en flott fyr!, skriver Gareth Bale på Twitter.

Gjennom hele dagen har nettaviser og sosiale medier vært fyllt med bilder av Bale og Ødegaard på Real Madrids trening.

På det ene bildet har fotballstjernen lagt armen kameratslig rundt den unge nordmannen som smiler tilbake. Tonen mellom de to er tilsynelatende meget god.

Det er nettopp dette bildet Bale valgte da han cirka kvart over ni torsdag kveld la ut tweeten du ser under.

(Les videre under bildet.)

Laster Twitter-innhold

De andre bildene med Bale og Ødegaard fra torsdagens trening viser de to under hurtighetstrening. Mens den mektige Real-treneren Carlo Ancelotti ser på spurter de to side om side, men etter hvert får Bale, ikke overraskende, et lite forsprang.

Debuten kan bli utsatt

Torsdagens trening var Martin Ødegaards første med Real Madrids A-lag.

I første omgang skal Ødegaard spille for B-laget Real Madrid Castilla, men han vil trene både med første- og annetlaget.

Den har vært knyttet spenning til om 16-åringen kom til å få sin debut allerede søndag, men torsdag kveld meldte Aftenposten at debuten trolig blir utsatt fordi overgangen ikke er formelt godkjent av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), og en slik godkjennelse kan ta flere uker.

Flyttet til Madrid

Bare en uke etter at overgangen fra Strømsgodset ble bekreftet, var altså 16-åringen fra Drammen på Real Madrids treningsfelt sammen med de største stjernene i verdens største fotballklubb.

Det bekreftet først Phil Kitromilides, programleder i Real Madrids TV-kanal, via Twitter.

Laster Twitter-innhold

Tidligere har Ødegaard trent med førstelaget da han besøkte klubben i forkant av sin store overgang. Nå har nordmannen flyttet til Madrid, der han vil bli et kjent fjes på treningsfeltet på Valdebebas.

I løpet av et år hadde han debutert i eliteserien, blitt yngste målscorer i eliteserien og debutert på landslaget.

Det har vært helt fantastisk å være i og spille for denne klubben og byen, sa Ødegaard.

Siste nytt

 • Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

  Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal.

  Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen.

  Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal. Han fikk en liten mulighet med 20 minutter igjen å spille, men skuddet fra rundt 15 meters hold gikk over fra nordmannen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Shaun Botterill / AP
 • Milan nærmere mesterligaspill

  Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic.

  Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Norge slo Danmark etter forlengning

  Drøyt to minutter inn i forlengingen sørget en pasning av Mats Rosseli Olsen og scoring av Emil Lilleberg for norsk 4-3-seier over Danmark.

  Rosseli og Lilleberg kom to mot én i forlengingen og sørget for at Norge fikk seg ekstra selvtillit inn mot VM i Riga senere denne måneden.

  Norge stilte med et forsterket lag sammenlignet med laget som tapte 0–4 for Danmark for seks dager siden. Lagene møtes til ny dyst torsdag.

  VM-oppkjøring ishockey, menn: Danmark - Norge
  Foto: Fredrik Hagen / Norges Ishockeyforbund / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal