NRK Meny
Normal

Brukte seks år på å bli Real Madrids mestscorende gjennom tidene

Med fem mål mot Espanyol ble overtok Ronaldo tronen fra Raul som Real Madrids mestscorende spiller i ligaen gjennom tidene.

Cristiano Ronaldo

MESTSCORENDE: Cristiano Ronaldo jubler for ett av sine fem mål mot Espanyol lørdag.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Etter null mål på de to første ligakampene i år, sørget Cristiano Ronaldo for å berolige alle som lurte på om han var over middagshøyden.

Bare tjue minutter av kampen var spilt da Ronaldo allerede hadde scoret tre mål, og i den andre omgangen puttet han på enda to.

Det betyr at han nå har scoret 230 ligamål på 203 kamper for det spanske laget siden overgangen fra Manchester United sommeren 2009.

Til sammenligning brukte Raul 550 kamper på å score sine 228.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Müller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag