Myrhol spiller med nesebrudd

Bjarte Myrhol spiller videre i håndball-VM selv om han brakk nesen i kampen mot Brasil.

Bjarte Myrhol
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

- Jeg har ikke sovet godt, men litt. Nesen er vesentlig bedre nå etter at de brakk den tilbake på sykehuset, sier han i dag.

Lagledelsen sjekker i formiddag mulighetene for å bruke en maske eller nesebeskytter.

Myrhol fikk hånden til en av de brasilianske spillerne i ansiktet før pause, men spiller trolig fra start i kampen mot Egypt i dag - med smertestillende medikamenter.

- Det er litt hovent, og jeg kjenner at nesen banker, men dersom legen sier det bare er snakk om smerter, kommer jeg til å være på banen, sa Myrhol i går.

- Det hadde vært et problem hvis han hadde fått en hjernerystelse også, men det har han ikke, sier landslagslege Thomas Torgalsen til NRK.

Bjarte Myrhol er en viktig brikke i det norske forsvaret, og selv om Norge har vunnet de to første kampene i mesterskapet klart, venter det tøffere motstand fremover.

Les: Norge overkjørte Brasil

Etter møtet med Egypt, møter Norge Serbia og Danmark.

Siste nytt

 • Sjokktap for Tottenham

  Simen Juklerød og hans Royal Antwerpen flyr høyt for tiden. Torsdag vant den belgiske serielederen 1-0 over Tottenham i europaligaen. Laget topper dermed sin gruppe med full pott, etter å ha vunnet åpningskampen i Bulgaria forrige uke. Da var Juklerød så god at Uefa ga ham plass på rundens lag. (NTB)

  Eliteserien 2018: Vålerenga-Molde
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Scoringsdobbel for Elyounoussi

  Mohammed Elyounoussi scoret begge Celtics mål da det skotske laget spilte 2-2 mot franske Lille i Europaligaen. Nordmannen gav laget sitt en 2-0-ledelse etter første omgang. Men Lille klarte å score to ganger etter pause og utilknet. Kristoffer Ajer måtte ut med skade for Celtic.

  Europa League - Group H - Lille v Celtic
  Foto: Pascal Rossignol / Reuters
 • Ajer byttet ut med skade

  Kristoffer Ajer måtte av banen for Celtic i europaligakampen mot Lille torsdag. Det kan være snakk om en lyskeskade. Nordmannen har hatt et brutalt kampprogram den siste måneden. Han startet torsdag sin niende kamp for klubb- og landslag siden 1. oktober. (NTB)

  Europa League - Group H - Lille v Celtic
  Foto: Pascal Rossignol / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal