Myrhol spiller med nesebrudd

Bjarte Myrhol spiller videre i håndball-VM selv om han brakk nesen i kampen mot Brasil.

Bjarte Myrhol
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

- Jeg har ikke sovet godt, men litt. Nesen er vesentlig bedre nå etter at de brakk den tilbake på sykehuset, sier han i dag.

Lagledelsen sjekker i formiddag mulighetene for å bruke en maske eller nesebeskytter.

Myrhol fikk hånden til en av de brasilianske spillerne i ansiktet før pause, men spiller trolig fra start i kampen mot Egypt i dag - med smertestillende medikamenter.

- Det er litt hovent, og jeg kjenner at nesen banker, men dersom legen sier det bare er snakk om smerter, kommer jeg til å være på banen, sa Myrhol i går.

- Det hadde vært et problem hvis han hadde fått en hjernerystelse også, men det har han ikke, sier landslagslege Thomas Torgalsen til NRK.

Bjarte Myrhol er en viktig brikke i det norske forsvaret, og selv om Norge har vunnet de to første kampene i mesterskapet klart, venter det tøffere motstand fremover.

Les: Norge overkjørte Brasil

Etter møtet med Egypt, møter Norge Serbia og Danmark.

Siste nytt

 • Medier: Spania-sjef fikk sparken

  Spanias fotballforbund skal ha valgt å hente tilbake Luis Enrique som landslagssjef etter at EM-kvalifiseringen ble avsluttet mandag kveld.

  Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant ESPN , The Guardian og den spanske storavisen Marca.

  Etter mandagens 5-0-seier over Romania skal landslagssjef Robert Moreno ha tatt et tårevått farvel med spillerne. Moreno var synlig lei seg og kom ikke på pressekonferanse etter kampen. Heller ikke spillerne ville uttale seg.

  Ifølge Marca vil det spanske forbundet holde pressekonferanse klokken 12.30 tirsdag der det kunngjøres at Moreno byttes ut med Luis Enrique. Moreno har i utgangspunktet kontrakt til og med EM neste sommer.

  Enrique var spansk landslagssjef fram til juni, men trakk seg da for å ta seg av sin kreftsyke datter Xana. Hun døde av kreft i september. (NTB)

  Moreno
  Foto: Manu Fernandez / Manu Fernandez
 • Orienterings-VM en suksess

  Årets orienterings-VM i Østfold ble en økonomisk suksess. Et overskudd på 1,5 millioner kroner skal fordeles på klubbene i fylket. – Det er veldig gledelig at alle arrangørklubbene får noe igjen for den store innsatsen medlemmene våre la ned i forbindelse med VM, sier leder Hanne G. Wold i OK Moss.

  VM i orientering.
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Danmark til EM etter dramatisk kamp

  Danmark måtte ha uavgjort borte mot Irland for å ta seg til EM.

  Åge Hareides menn ledet da klokka passerte 84 minutter etter en scoring av Martin Braithwaite.

  Men så steg Irlands Matt Doherty til værs. Han stanget inn utligningen.

  Heldigvis for danskene klarte ikke Irland å score flere ganger. Dermed er Hareide og Danmark klare for EM neste sommer.

  Åge Hareide
  Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)

Sendeplan

Kl. Program Kanal