NRK Meny

Myrhol kåret til årets strekspiller

Bjarte Myrhol er for tredje år på rad kåret til årets strekspiller i tysk Bundesliga av et tysk håndballmagasin, melder NTB.

2-åringen har spilt for Rhein-Neckar Löwen siden 2009 og har gjort stor suksess i den tyske klubben. Laget ble nummer to i serien denne sesongen.

Det tyske håndballmagasinet Handballwoche har kåret et all star-lag for årets bundesligasesong, og nordmannen er med på laget. Det er tredje gang han blir kåret til årets strekspiller.

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal