Hopp til innhold

Comeback med tap for Zuccarello

Det ble tap for New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen borte mot Montreal Canadiens i National Hockey League (NHL) lørdag.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuzzarello Aasen fikk mye spilletid i comebac-kampen for New York Rangers. Men mål ble det verken for ham eller laget

Foto: CHRISTINNE MUSCHI / Reuters

Kampen endte 3–0 til Montreal Canadiens, etter scoringer fra Michael Ryder, Tomas Plecanek og Brendan Gallagher.

Mats Zuccarello Aasen var på isen i drøyt 18 minutter og ble kreditert med ett skudd mot mål i comebacket for Rangers.

De drøyt 18 minuttene var likevel mer enn noen annen av Rangers' angrepsspillere.

– Desperat etter mer slagkraft

Ifølge nettavisen nydailynews.com er Rangers desperat etter mer offensiv slagkraft. Når en snau måned står igjen av grunnspillsesongen, ligger New York-laget i stor fare for å miste sluttspillet. Nattens kamp mot Montreal var den andre på rad uten scoringer, og med sine 2,27 mål i snitt per kamp er de laget som har scoret minst i årets NHL.

De har 14 kamper igjen i grunnspillet.

Det er derfor den offensive nordmannen er hentet tilbake til klubben han forlot for et snaut år siden. I russiske Metallurg Magnitogorsk, der han har spilt den siste sesongen, scoret han 11 mål og hadde 17 målgivende pasninger på 44 kamper.

– Men jeg kommer ikke tilbake og tror jeg skal bli frelser med tre mål i hver kamp. Jeg skal bare spille min egen kamp og skape sjanser der sjanser kan skapes, sa Zuccarello før nattens kamp i Montreal.

– Han er ikke her for å få oss til å løpe gjennom glass. Men jeg håper han kan gi oss den gnisten vi trenger, sier rekkekamerat Brad Richards.

Zuccarello får sin "ny-debut" på hjemmebane mandag. Da møter Rangers Winnipeg, et lag som ligger to plasser og to poeng foran Rangers på tabellen i Eastern Conference.

Comeback ett år etter

Zuccarello spilte for Rangers fra 2010 til 2012 og gikk deretter til russiske Metallurg Magnitogorsk. Han returnerte til New York denne uka .

Under sin forrige periode i Rangers spilte han 52 grunnspillkamper og én sluttspillkamp i NHL. Han scoret åtte mål og hadde 18 assist i løpet av de to sesongene.

PS: Mats Zuccarello Aasen er fremdeles den siste Rangers-spilleren som har klart å score på Montreal-keeper Carey Price på Bell Centre-arenaen i den kanadiske byen. Det skjedde da Rangers tapte 3–2 i januar 2011.

Siste nytt

  • Vellykket operasjon for van Aert

    Sykkelstjernen Wout van Aert var torsdag gjennom en vellykket operasjon etter at han ødela kragebeinet i endagsrittet Dwars door Vlaanderen.

    Det skriver belgierens lag, Visma Lease a Bike, i egne mediekanaler.

    – Det er uklart når Wout vil være tilbake på sykkelsetet igjen. Han går glipp av vårens klassikere, og deltakelsen i Giro d'Italia er fortsatt usikker. På vegne av Wout takker vi for all støtte, heter det i meldingen.

    Skaden gjør at prestisjerittene Flandern rundt, Paris-Roubaix, Amstel Gold Race, La Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege går uten belgieren.

    Med om lag sju mil igjen av onsdagens ritt veltet flere store profiler, blant dem van Aert. TV-bildene viste en svært forslått og preget belgier der han satt i veikanten før han ble hentet av sykebilen. (NTB)

    Wout van Aert
    Foto: STEPHANE MAHE / Reuters
  • Tonali siktet for ytterligere 50 brudd på gamblingreglene

    Det engelske fotballforbundet (FA) har siktet Newcastle-spiller Sandro Tonali for 50 brudd på Premier Leagues gamblingregler i tidsrommet 12. august til 12. oktober i fjor.

    Det skriver FA i en pressemelding torsdag. Tonali har fram til 5. april på å respondere på siktelsen.

    Newcastle skriver i en melding på egne hjemmesider at de er gjort kjent med siktelsen. De skriver at Tonali har klubbens fulle støtte i etterforskningen. Utover det ønsker verken Newcastle eller Tonali å kommentere saken.

    I oktober i fjor ble italieneren utestengt fra all internasjonal fotball i ti måneder for brudd på gamblingreglene i Italia. Han ble hentet til Premier League fra Milan sommeren 2023.

    FA mener at Tonali satset penger på fotballkamper 50 ganger i perioden fra nettopp Premier League-åpningen og fram til 12. oktober, samme dag som han ble avhørt om regelbruddene fra italiensk fotball.

    Hans foreløpig siste opptreden i Newcastle-drakten kom hjemme mot Borussia Dortmund i Champions League 25. oktober. Da fikk han 25 minutter som innbytter. (NTB)

    Premier League - Newcastle United v Crystal Palace
    Foto: LEE SMITH / Reuters
  • KFUM henter angrepsspiller fra Åsane

    Mame Mor Ndiaye (26) forlater Bergen og Åsane til fordel for nyopprykkede KFUM Oslo, melder BA. Sist sesong gjorde han ni mål i 1. divisjon.

    Ndiaye bekrefter selv til Bergensavisen at overgangen er i boks.

    – Det er vondt å dra fra klubben nå, men det er dette jeg har jobbet for å få til. Ønsket mitt har hele tiden vært å få sjansen i eliteserien, forteller 26-åringen til BA.

    (NTB)

    FOmDNHw_B34
    Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal