Comeback med tap for Zuccarello

Det ble tap for New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen borte mot Montreal Canadiens i National Hockey League (NHL) lørdag.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuzzarello Aasen fikk mye spilletid i comebac-kampen for New York Rangers. Men mål ble det verken for ham eller laget

Foto: CHRISTINNE MUSCHI / Reuters

Kampen endte 3–0 til Montreal Canadiens, etter scoringer fra Michael Ryder, Tomas Plecanek og Brendan Gallagher.

Mats Zuccarello Aasen var på isen i drøyt 18 minutter og ble kreditert med ett skudd mot mål i comebacket for Rangers.

De drøyt 18 minuttene var likevel mer enn noen annen av Rangers' angrepsspillere.

– Desperat etter mer slagkraft

Ifølge nettavisen nydailynews.com er Rangers desperat etter mer offensiv slagkraft. Når en snau måned står igjen av grunnspillsesongen, ligger New York-laget i stor fare for å miste sluttspillet. Nattens kamp mot Montreal var den andre på rad uten scoringer, og med sine 2,27 mål i snitt per kamp er de laget som har scoret minst i årets NHL.

De har 14 kamper igjen i grunnspillet.

Det er derfor den offensive nordmannen er hentet tilbake til klubben han forlot for et snaut år siden. I russiske Metallurg Magnitogorsk, der han har spilt den siste sesongen, scoret han 11 mål og hadde 17 målgivende pasninger på 44 kamper.

– Men jeg kommer ikke tilbake og tror jeg skal bli frelser med tre mål i hver kamp. Jeg skal bare spille min egen kamp og skape sjanser der sjanser kan skapes, sa Zuccarello før nattens kamp i Montreal.

– Han er ikke her for å få oss til å løpe gjennom glass. Men jeg håper han kan gi oss den gnisten vi trenger, sier rekkekamerat Brad Richards.

Zuccarello får sin "ny-debut" på hjemmebane mandag. Da møter Rangers Winnipeg, et lag som ligger to plasser og to poeng foran Rangers på tabellen i Eastern Conference.

Comeback ett år etter

Zuccarello spilte for Rangers fra 2010 til 2012 og gikk deretter til russiske Metallurg Magnitogorsk. Han returnerte til New York denne uka .

Under sin forrige periode i Rangers spilte han 52 grunnspillkamper og én sluttspillkamp i NHL. Han scoret åtte mål og hadde 18 assist i løpet av de to sesongene.

PS: Mats Zuccarello Aasen er fremdeles den siste Rangers-spilleren som har klart å score på Montreal-keeper Carey Price på Bell Centre-arenaen i den kanadiske byen. Det skjedde da Rangers tapte 3–2 i januar 2011.

Siste nytt

 • Hirscher vant – trippelt østerriksk

  Marcel Hirscher hadde et hav av tid etter den første omgangen. Den ledelsen tok han vare på, og østerrikeren vant slalåmrennet i Åre. På plassene bak fulgte lagkameratene Michael Matt og Marco Schwarz. Henrik Kristoffersen endte til slutt på en 9.- plass.

  Alpine Skiing - FIS Alpine World Ski Championships - Men's Slalom
  Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters
 • To rekorder og seier for Lundby

  Maren Lundby satte like så godt to kvinne-bakkerekorder i Oberstdorf søndag. I 1. omgang ble det 135 meter, og i finaleomgangen landet Toten-hopperen på 135,5 meter. Hun vant med ni poeng ned til tyske Juliane Seyfarth. Sara Takanashi tok 3.-plassen. – For tiden driver Maren skihopping på et nivå ingen norsk skihopper, noensinne, har vært på før henne, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NRK.

 • Pinlig tap for Real Madrid

  Real Madrids gullsjanser er i ferd med å forsvinne etter at de rotet bort en 1-0-ledelse og tapte 1–2 hjemme mot bunnlaget Girona søndag. Hovedstadsklubben ligger på en tredjeplass i den spanske ligaen og har nå ni poeng opp til ledende Barcelona.

  Spain La Liga
  Foto: Andrea Comas / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal