Hopp til innhold

Mushaga Bakenga klar for Stabæk

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

Bakenga kommer fra den japanske klubben Tokushima Vortis.

Spissen har tidligere spilt for både Rosenborg, Odd, Tromsø og Molde i Eliteserien, og har vært i flere utenlandske klubber.

Bakenga har signert en avtale som varer ut året, og slutter seg til laget som befinner seg på treningsleir på Marbella i morgen.

Mushaga Bakenga i Odd
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sportsnyheter

Northug i brytekamp med svenske da Klæbo vant suverent: – Måtte bare få ham unna

Johannes Høsflot Klæbo tok sin 18. seier for sesongen og avgjorde verdenscupen i suveren stil. Adskillig mer dramatisk var Even Northugs vei til seierspallen.

Siste nytt

 • Uttak til verdenscupavslutning i Lahti

  Skiforbundet langrenn har offentliggjort listen over utøvere som skal konkurrere i finske Lahti til helgen. Fredag 24. mars skal det konkurreres i Team Sprint, fri teknikk. Lørdag 25. mars i sprint klassisk. Helgen avsluttes med 20 km klassisk fellesstart.

  Herrene: Harald Østberg Amundsen; Ansgar Evensen; Pål Goldberg; Lars Agnar Hjelmeset; Johannes Høsflot Klæbo; Even Northug, Sindre Bjørnestad Skar, Erik Valnes; Mikal Gunnulfsen; Simen Hegstad Krüger; Martin Løwstrøm Nyenget og Didrik Tønseth.

  Kvinnene: Hedda Østberg Amundsen; Julie Myhre; Kristine Stavås Skistad; Ane Appelkvist Stenseth; Anna Svendsen; Lotta Udnes Weng; Tiril Udnes Weng; Margrethe Bergane; Ragnhild Gløersen Haga; Anne Kjersti Kalvå; Astrid Øyre Slind; Heid Weng og Ingvild Flugstad Østberg.

  Verdenscup langrenn, sprint prolog og finaler i World Cup Drammen
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • United-salg vil smadre kjøpsrekord

  I kveld kl. 22 går fristen ut for å legge inn bud på Manchester United.

  Det er ikke klart om United blir solgt helt og får nye eneeiere eller om det ender opp med salg av deler av klubben.

  Flere medier melder at det er meget sannsynlig at et kjøp av hele fotballklubben, vil koste minst cirka 62 milliarder kroner. Det vil i så fall knuse rekorden innen sportsverden.

  I fjor skiftet NFL-laget Denver Broncos eiere for vel 40 milliarder kroner.

  Storbritannias rikeste, Jim Ratcliffe, er en av to aktører som offentlig har kunngjort at de har lagt inn bud på United. Det er den amerikanske handelsbanken Raine som styrer salgsprosessen.

  Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani fra Qatar er den andre beileren. (NTB)

  Q8nWO90_lOQ
  Foto: Jon Super / AP
 • Aursnes: – Jeg har nok tatt noen steg

  Fredrik Aursnes er på kort tid blitt nøkkelspiller i et av de beste og mest severdige lagene i Europa. Har han tatt steg, eller har vi fulgt for dårlig med?

  – Jeg har vel tatt noen steg, ja. Jeg spiller selvfølgelig med bedre spillere på et godt lag, og da ser jeg kanskje også litt bedre ut. Men jeg tror at jeg har utviklet meg, og det er gøy å være med på, sier Benfica-spilleren til NTB.

  Han ble hentet fra Feyenoord i august for anslagsvis 150 millioner kroner. Det virker i øyeblikket som et røverkjøp.

  Den gode formen til tross, nordmannen ønsker å være mer avgjørende for eget lag.

  – Det har ikke blitt så veldig mange mål eller assist, men jeg prøver å bidra offensivt så godt jeg kan, og spesielt når jeg spiller i en kantrolle. Kanskje blir mitt neste steg å bidra med flere målpoeng, sier han.

  _QMgmlcExHQ
  Foto: F

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Femmilas historie: Brekker seg av gammelt smøretriks 02:59
Neste