NRK Meny
Normal

Murray og «Djoko» utslått - Nadal slo Federer

Mens herretennisens to beste spillere gikk på overraskende tap, tok Rafael Nadal seg til semifinale i Cincinnati Masters på bekostning av Roger Federer.

Murray og Djokovic

Verken Novak Djokovic (t.v.) eller Andy Murray maktet å ta seg videre til semifinalen i WTA-turneringen i Cincinnati.

Foto: NTB Scanpix

For både Novak Djokovic og Andy Murray ble det stopp i kvartfinalen på hardcourten i Ohio. Den serbiske verdenseneren ble slått 6-7 (5-7), 6-3, 5-7 av hjemmehåpet John Isner.

Wimbledon-mester Murray måtte gi tapt med 3-6, 4-6 for tsjekkeren Tomas Berdych.

Nadal klatrer?

Det betyr at Nadal kan være på vei til å vippe skotten ned fra 2.-plassen på verdensrankingen. Han tapte åpningssettet for Federer, men slo tilbake og vant for 21. gang på 31 forsøk mot sin mangeårige rival.

– Han skal ha kreditt for å henge med og slå tilbake med noen tøffe slag. Jeg er litt skuffet. Jeg kunne spilt bedre i slutten av annet og starten av tredje sett, sa Federer etter 7-5, 4-6, 3-6.

Djokovic kunne på sin side blitt førstemann med seier i alle de ni ATP Masters 1000-turneringene. Serberen var meget skuffet etter tapet.

– En svært dårlig kamp

– Jeg spilte totalt sett en svært dårlig kamp. Forferdelig match fra start til slutt. Bortsett fra i starten av annet sett var jeg ikke meg selv, mente han.

– Var det det mentale eller det fysiske som sviktet?

– Jeg vet ikke. Begge deler, sa Djokovic oppgitt.

I den siste kvartfinalen vant argentineren Juan Martin del Potro 6-4, 3-6, 6-1 over russiske Dmitrij Tursunov. Han møter Isner til semifinale lørdag, mens Nadal skal opp mot Berdych.

Nadal og Federer

Rafael Nadal og Roger Federer takker hverandre for kampen etter nattens kvartfinale i Cincinnati Masters.

Foto: RONALD MARTINEZ / Afp

Siste nytt

 • Celtic og Ajer fikk bank i Russland

  Kristoffer Ajer fikk en stri kveld på jobb i Celtic-forsvaret borte mot russiske Zenit St. Petersburg. Skottene tapte 0-3 og røk ut av europaligaen. Celtic vant hjemmekampen 1-0, men det skulle vise seg å være et altfor lite forsprang mot russerne.

  Scottish Premiership - Celtic vs Rangers
  Foto: Russell Cheyne / Reuters
 • Buick fortsetter å levere i Dubai

  Den norske jockeyen William Buick vant torsdag to nye galoppløp i Dubai. Med det håvet han inn over 18,6 millioner kroner til fornøyde hesteeiere. 28-åringen tok sine to siste seirer med hestene Folkswood og Walton Street.

  Video Norsk jockey gjør kometkarriere i England
  Foto: Nyhetsspiller
 • Lars Sætra tilbake i Godset

  Midtstopperen Lars Sætra (26) vender hjem til Strømsgodset. Sætra har skrevet kontrakt med drammenserne ut 2019-sesongen. Midtstopperen har tidligere vunnet både cup og serie med Strømsgodset. Han har trent med Godset den siste tiden.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal