Hopp til innhold

Müller etter fiasko: – Hvis det var min siste kamp, så takk

Tysklands dramatiske VM-exit sjokkerte fotballverden torsdag kveld. Etter kampen kom veteranen Thomas Müller med noe som kunne minne om en «avskjedsbeskjed» til det tyske folk.

– Hvis det var min siste kamp for Tyskland, så vil jeg gjerne si et par ord til tyske fans. Det har vært en stor fornøyelse. Mange takk, sa han.

– Jeg har alltid prøvd å gi hjertet mitt utpå banen, noen ganger var det gledestårer og andre ganger smerte. Jeg gjorde det med kjærlighet. Jeg trenger å tenke på noe annet nå.

33-åringen har vært på det tyske landslaget siden 2010.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Costa Rica v Germany
Foto: ANNEGRET HILSE / Reuters

Siste nytt

 • Graabak tilbake i Schonach – Riiber står over

  Jørgen Graabak har ristet av seg koronaen og gjør comeback i verdenscupen i tyske Schonach til helgen.

  – Spent på hvordan kroppen fungerer etter å ha vært ute så lenge, men glad for å være frisk, og er klar for å starte på veien mot VM, sier Graabak i en pressemelding.

  Jarl Magnus Riiber, som har slitt med sykdom i flere uker, står over helgens renn i Schonach for å være best mulig forberedt til ski-VM i Planica.

  Følgende utøvere er tatt ut:

  Espen Andersen, Kasper Moen Flatla, Jørgen Graabak, Ida Marie Hagen, Mille Marie Hagen, Gyda Westvold Hansen, Mari Leinan Lund, Marte Leinan Lund, Einar Lurås Oftebro, Jens Lurås Oftebro og Andreas Skoglund.

  World Cup kombinert 10 km Gundersen
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Klubben bekrefter: Atsu funnet i livet – sportsdirektøren er fortsatt i ruinene

  Sent mandag kveld ble det bekreftet at den tidligere Premier League-spilleren Christian Atsu var funnet og fraktet til sykehus etter jordskjelvet i Tyrkia.

  Hatayspor, klubben Atsu spiller for, befinner seg i Hatay, et av områdene som er verst rammet av jordskjelvet.

  Klubbens talsperson Mustafa Özat bekrefter nå at fotballspilleren er funnet i en uttalelse, men forteller at sportsdirektør Taner Savut fremdeles er savnet i ruinene.

  Premier League - Newcastle United v Crystal Palace
  Foto: SCOTT HEPPELL / Reuters
 • Zuccarello-assist da Minnesota Wild tapte

  Minnesota Wild hadde tidvis føringen i NHL-kampen mot Arizona Coyotes mandag, men tapte 2-3. Mats Zuccarello hadde én målgivende pasning.

  Kampen ble spilt i Mullett Arena i Tempe i Arizona.

  Da klokka viste 3.39 i andre periode, scoret Kirill Kaprizov kampens første mål for Wild. Pasningen kom fra Zucarrello, og også Calen Addison kunne notere seg en assist. Etter 9.26 i samme periode utliknet Jakob Chychrun for hjemmelaget.

  Jonas Brodin ga bortelaget ledelsen med en scoring etter 1.40 i siste periode, før Jakob Chychrun utliknet etter 9.35. Med snaut sju minutter igjen satte Jack McBain inn seiersmålet for Coyetes.

  Mats Zuccarello står nå med 49 målpoeng på 47 kamper, fordelt på 19 mål og 30 assists. (NTB)

  Wild Coyotes Hockey
  Foto: Rick Scuteri / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Norsk-svensk «smørekonflikt» i skiskytter-sirkuset: – Over grensen 01:29
Neste