Mowinckel med sterk storslalåm

Ragnhild Mowinckel endte på 11.-plass i søndagens storslalåm i slovakiske Jasna. Det var hennes beste verdenscupresultat i disiplinen etter skadecomebacket.

Moldenseren klatret i finaleomgangen opp ett hakk på resultatlista. Hun var 1,96 sekunder bak Petra Vlhová, som vant rennet på hjemmebane.

Mowinckel endte nylig på 9.-plass i VM i storslalåm. Det er hennes beste resultat i disiplinen siden hun i desember kom tilbake fra et skadeavbrekk på 18 måneder. Inntil søndag var 17.-plass det beste hun hadde greid i verdenscupen denne sesongen.

VM i alpint 2021, Cortina
Foto: Torstein Bøe / NTB

Siste nytt

 • Zlatan «svært nær» ny kontrakt

  – Berre detaljar står att før Zlatan Ibrahimovic signerer ny kontrakt med Milan, seier klubbdirektør Paolo Maldini.

  Svensken, som fyller 40 i oktober, har kontrakt ut sesongen, men med opsjon på forlenging til sommaren 2022. Det er denne opsjonen som no treuleg blir ein realitet.

  Han får hovudæra for å ha gjort Milan til ein tittelkandidat sidan han kom tilbake til klubben i januar i fjor. Han er toppscorar med 15 mål på dei 16 kampane han har spela denne sesongen.

  Milan har ikkje vunne Serie A sidan 2011, då også med Ibrahimovic på laget.

  Milan er nummer to på tabellen, 11 poeng bak byrival Inter før dagens runde.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Alessandro Garofalo / Reuters
 • Elyounoussi stor i Celtics utklassi

  Mohamed Elyounoussi var giganten då Celtic slo Livingston 6-0. To scoringar og ei målgivande pasning blei fasiten.

  På Celtics femte mål fekk han i tillegg hjelp av Kristoffer Ajer. Midtstopparen tok med seg ballen frå eigen banehalvdel og slapp han vidare til Elyounoussi etter å ha sprunge nesten inn i gjestane sitt straffefelt.

  Celtic, skotsk meister dei siste ni åra, har allereie tapt ligameisterskapet til erkerival Rangers denne sesongen.

  Europa League - Group H - Lille v Celtic
  Foto: Pascal Rossignol / Reuters
 • Liverpool-revansje på overtid

  Trent Alexander-Arnold scora på overtid og gav Liverpool 2-1 over Aston Villa – Liverpools første heimesiger i ligaen sidan 16. desember.

  Villa leia ved halvtid etter Ollie Watkins scoring to minutt før pause. Mohamed Salah utlikna etter 57 minutt, men det såg ut til å gå mot ein ny sigerslaus Anfield-kamp for Liverpool.

  Sigeren smakte nok dessutan ekstra godt som revansje for 7-2-tapet tidlegare i sesongen.

  Liverpool er no på fjerdeplass, ein plass som gir meisterliga-plass neste sesong. Men West Ham er bak bere på målskilnad, og har ein kamp til gode. Chelsea er eitt poeng bak, og møter Crystal Palace seinare i kveld.

  Trent Alexander-Arnold
  Foto: Clive Brunskill / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal