Mourinho sier nei til Zlatan

Zlatan og Mourinho har en fortid sammen i både Inter og Manchester United, men det blir med koblingen denne gangen om en skal tro på Tottenhams manager Jose Mourinho.

– Det er mer enn en kobling mellom oss. Det er lidenskap, respekt og forståelse. Zlatan er en fantastisk spiller og en fantastisk fyr, men jeg sier likevel nei. Ingen sjanse, sa Mourinho under mandagens pressekonferanse foran kampen mot Olympiakos i mesterligaen tirsdag.

Årsaken til at Mourinho ikke vil ha svensken er åpenbar. Den heter Harry Kane.

– Vi har den beste spissen i England. Han er blant de to-tre beste i verden. Det hadde vært urimelig overfor Zlatan, som faktisk nærmer seg 40 år, om han kom hit, sa Mourinho.

La Gazzetta dello Sport skrev sist uke at Milan har tilbud Zlatan kontrakt ut sesongen med opsjon på ytterligere ett år. (NTB)

José Mourinho
Foto: Carl Court / AFP

Siste nytt

 • Fall spolerte karrierebeste for Lie

  Kajsa Vickhoff Lie (21) var på vei mot en sterk plassering før hun falt i lørdagens utforrenn i Lake Louise i Canada.

  21-åringen startet som nummer 21 i lørdagens konkurranse, og var i ledelsen på sine tre første passeringer. Lie tapte noe tid nedover i bakken, men var likevel på vei mot en god plassering.

  Men mot slutten gikk det galt. Vie falt etter et hopp og ropte ut i frustrasjon over at et sterkt løp gikk i vasken.

  Nicole Schmidhofer fra Østerrike vant lørdagens renn. Hun var 13 hundredeler foran amerikanske Mikaela Shiffrin på plassen bak. Francesca Marsaglia fra Italia ble nummer tre.

  Andorra Alpine Skiing World Cup Finals
  Foto: Gabriele Facciotti / AP
 • Magnus Carlsen reddet remis

  Magnus Carlsen var ille ute, men klarte remis mot Levon Aronian i det andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder han duellen mot Aronian 9-3 etter de to innledende partiene.

  Magnus Carlsen
  Foto: Berit Roald
 • To til fyllearresten

  To supportere ble innbrakt av politiet for ordensforstyrrelse tidligere i kveld, er satt i fyllearresten. Personene er svært beruset, og er ikke i stand til å ta vare på seg selv, ifølge jourhavende jurist Hans Olav Røyr i Agder politidistrikt.

Sendeplan

Kl. Program Kanal