Mourinho sier nei til Zlatan

Zlatan og Mourinho har en fortid sammen i både Inter og Manchester United, men det blir med koblingen denne gangen om en skal tro på Tottenhams manager Jose Mourinho.

– Det er mer enn en kobling mellom oss. Det er lidenskap, respekt og forståelse. Zlatan er en fantastisk spiller og en fantastisk fyr, men jeg sier likevel nei. Ingen sjanse, sa Mourinho under mandagens pressekonferanse foran kampen mot Olympiakos i mesterligaen tirsdag.

Årsaken til at Mourinho ikke vil ha svensken er åpenbar. Den heter Harry Kane.

– Vi har den beste spissen i England. Han er blant de to-tre beste i verden. Det hadde vært urimelig overfor Zlatan, som faktisk nærmer seg 40 år, om han kom hit, sa Mourinho.

La Gazzetta dello Sport skrev sist uke at Milan har tilbud Zlatan kontrakt ut sesongen med opsjon på ytterligere ett år. (NTB)

José Mourinho
Foto: Carl Court / AFP

Siste nytt

 • Firmino fikset Liverpool-seier

  Liverpool måtte kjempe lenge før de halte i land sesongens 22. ligaseier, og laget er nå ubeseiret de siste 40 kampene. Jordan Henderson sendte Liverpool i en oppskriftsmessig ledelse da han stanget inn et hjørnespark etter åtte minutter. Men Wolverhampton slo tilbake i andreomgang. Lynhurtige Adama Traoré slo inn et innlegg som fant pannebrasken til Raúl Jiménez som utlignet for hjemmelaget. I sluttminuttene avgjorde den brasilianske-spissen Roberto Firmino med en perlescoring da han dunket ballen opp i krysset med venstrebeinet.

  Roberto Firmino ble den store Liverpool-helten
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Hovland fire slag bak i Dubai

  Viktor Hovland åpnet Dubai Desert Classic med en runde ett slag under par i vanskelige spilleforhold. Han er på delt 18.-plass etter de første 18 hullene, og er fire slag bak ledende Thomas Pieters. Turneringen i Dubai inngår i europatouren og varer til søndag. Forrige uke slet Hovland i sin sesongdebut. Da klarte han ikke cuten i Abu Dhabi. (NTB)

  Viktor Hovland spiller turnering i Dubai
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Sørloth til kvartfinale

  Klubben til Alexander Sørloth, Trabzonspor, er videre til kvartfinale i den Tyrkiske cupen etter straffesparkkonkurranse. I det første oppgjøret mot Denizlispor vant klubben til Sørloth 2-0, men fikk det langt tøffere torsdag. Denizlispor skaffet seg en tidlig 2-0 ledelse, men i andreomgang fikk nordmannen muligheten fra straffemerket. Den reddet keeper og det stod 2-0 til Denizlispor etter full tid. Dermed måtte kampen avgjøres på straffesparkkonkurranse, og der var Trabzonspor best. Sørloth spilte hele kampen, men tok ikke en av de avgjørende straffene.

  Alexander Sørloth spilte hele kampen
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal