Hopp til innhold

Mourinho og United ydmyket av Watford

Manchester United gikk på sitt tredje strake tap søndag. Denne gangen var det Watford som ble for sterke for José Mourinhos mannskap.

Jose Mourinho

NEDTUR: Manchester United-manager måtte tåle et nytt tap søndag. Denne gangen mot Watford.

Foto: Tim Ireland / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Étienne Capoue, Juan Camilo Zúñiga og Troy Deeney ble heltene for vertene.

Juan Camilo Zuniga

Juan Camilo Zúñiga scoret Watfords andre mål.

Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Innbytter Zúñiga satte inn 2-1 sju minutter før slutt og ga med det Watford overtaket. På overtid fastsatte Troy Deeney resultatet til 3-1 fra straffemerket.

United har nå tapt to seriekamper på rad. Mourinhos mannskap tapte også 0-1 borte mot Feyenoord i europaligaen torsdag.

Resultatet gjør at United taper ytterligere terreng til serieleder og byrival City.

United, som ligger på 6.-plass før resten av søndagens kamper, har nå seks poeng opp til Pep Guardiola og co. City topper med 15 poeng.

Watford har sju poeng etter fem spilte seriekamper, to poeng færre enn United.

Fikk håp etter Rashford-scoring

United været håp om seier da Marcus Rashford satte inn 1-1 etter en drøy times spill søndag.

Unggutten pirket ballen i mål fra kloss hold etter klabb og babb inne i Watford-boksen. Det holdt likevel ikke mot Watford, som til slutt kunne innkassere tre fortjente poeng på hjemmebane.

Etienne Capoues 1-0-scoring kom i det 34. minutt. Anthony Martial mistet ballen ute til høyre, Daryl Janmaat slo inn til Capoue, og franskmannen dunket ballen i mål via United-keeper David de Gea.

United ville ha frispark i situasjonen med Martial i forkant, men fikk ikke gehør av dommer Michael Oliver.

Marcus Rashford

Marcus Rashford utlignet for Manchester United.

Foto: Eddie Keogh / Reuters

Stengte målet

Manchester United presset på for seier etter Rashfords utligningsmål, men ble effektivt stoppet av Watford-keeper Heurelho Gomes.

Zlatan Ibrahimovic headet kraftfullt mot mål drøyt ti minutter før slutt, men den tidligere Tottenham-burvokteren vartet opp med en akrobatisk redning, og på tampen satte altså Watford inn både 2-1 og 3-1.

Deeneys mål fra ellevemetersmerket kom helt på tampen av matchen.

Saken oppdateres

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • City-duo mister Arsenal-kampen

    Manchester Citys forsvarsspillere Kyle Walker og John Stones mister begge søndagens storkamp mot Arsenal. For Arsenal kjemper en nøkkeltrio mot klokken.

    Både Walker og Stones pådro seg skader i løpet av landslagssamlingen, og City-manager Pep Guardiola sa på fredagens pressekonferanse at duoen ikke blir klare til møte mot Arsenal.

    Samtidig fortalte Guardiola at Kevin De Bruyne og Ederson trolig er tilgjengelig til kampen etter litt skaderusk.

    På Arsenal-manager Mikel Arteta sin pressekonferanse, fortalte spanjolen at trioen Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Gabriel Magalhães er usikker til kampen.

    – De har ikke trent ennå, men vi har en treningsøkt i morgen, så det er en sjanse for at de kan være med, sier Arteta.

    Kun ett poeng skiller fra Arsenal og Liverpool ned Manchester City når ti serierunder gjenstår av Premier League-sesongen.

    Liverpool tar imot Brighton klokken 15:00 søndag, før Manchester City får besøk av Arsenal kl. 17:30.

    John Stones og Kyle Walker
    Foto: Jason Cairnduff / Reuters
  • Leicester-smell - tetter seg til i opprykkskampen

    Leicesters svake form fortsetter på nivå to i England. Fredag ble det 0-1-tap borte mot Bristol, og i løpet av kvelden kan de miste den direkte opprykksplassen for første gang siden september.

    Etter forrige sesongs nedrykk fra Premier League, har Leicester stort sett toppet tabellen i Mesterskapsserien hele denne sesongen.

    Én seier på de siste seks seriekampene har imidlertid ført til at tabelltoppen er mistet til Leeds med åtte serierunder igjen.

    I tillegg er det bare ett poeng ned til Ipswich på tredjeplass, før de møter Blackburn borte klokken 18:30 fredag.

    Om Ipswich vinner den kampen vil de sende Leicester utenfor de to øverste plassene for første gang siden 5. serierunde som ble spilt i september. Ipswich vil riktignok ha én kamp mer spilt enn Leicester etter fredagens kamper.

    De to øverste lagene etter 46 serierunder rykker direkte opp til Premier League, mens lag tre til seks spiller opprykkskvalifisering om den siste opprykksplassen.

    FA Cup - Quarter Final - Chelsea v Leicester City
    Foto: Andrew Boyers / Reuters
  • Xabi Alonso blir værende i Leverkusen

    Xabi Alonso skal ha vært ønsket av flere storklubber etter en briljant sesong med Leverkusen. Spanjolen har likevel valgt å fortsette som hovedtrener i klubben.

    Alonso opplyste selv om avgjørelsen på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

    – Det har vært en sesong med mange spekulasjoner angående framtiden min. Det har vært travelt, og jeg ønsket å bruke landslagspausen til å reflektere, sier Alonso og fortsetter:

    – Sist uke hadde jeg en veldig god samtale med Leverkusen, og jeg informerte dem om at jeg blir værende.

    42-åringen har gjort underverker med serieleder Leverkusen i løpet av halvannet år som hovedtrener. Laget er fortsatt ubeseiret i Bundesliga denne sesongen etter 26 kamper, og med kun åtte serierunder igjen er avstanden ned til Bayern München hele ti poeng.

    – Jeg føler ikke at jobben min her er ferdig, og jeg ønsker å hjelpe de unge spillerne med å fortsette å utvikle seg. Akkurat nå er jeg overbevist om at dette er riktig for meg, sier Alonso.

    I løpet av januar og februar ble det gjort kjent at både Jürgen Klopp (Liverpool) og Thomas Tuchel (Bayern) er ferdig som hovedtrenere i sine respektive klubber til sommeren. Alonso har i lang tid vært nevnt som mulig erstatter i begge klubber. (NTB)

    Xabi Alonso
    Foto: Tom Weller / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal