NRK Meny

Mourinho forsvarer Luiz

David Luiz fikk mye av skylden for Brasils pinlige 1-7-tap i semifinalen for Tyskland.

Nå får han støtte av sin gamle manager José Mourinho, som solgte Luiz til PSG før VM.

– Jeg synes det er urettferdig å skille ut én fra laget, for hele laget var dårlig. Gjorde David Luiz feil? Ja, men det gjorde også Dante, Marcelo, Fernandinho og resten av laget, sier han.

– Jeg tror alle spillere og trenere som ikke er involvert i VM synes veldig, veldig synd på brasilianerne. Selv om 50 år vil brasilianske barn vite at de tapte 1-7 for tyskerne.

Portugiseren trodde på forhånd at laget skulle samles etter stjernen Neymars stygge skade, men det helt motsatte skjedde.

– Det var ikke nok. De møtte et lag som var bedre enn dem og som viser fantastisk stabilitet og selvtillit. Alt gikk inn, sier Mourinho.

(NTB)

TOPSHOTS-FBL-WC-2014-MATCH61-BRA-GER
Foto: GABRIEL BOUYS / Afp

Siste nytt

 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er livstidsutestengt fra OL av IOC, får gå verdenscupåpningen i Ruka i helgen. FIS' dopingpanel vil avvente bevismateriale fra IOC før det eventuelt ønsker å utestenge utøverne, skriver de i en pressemelding.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp
 • Bekreftet: Thoresen til Russland

  Storhamar bekrefter på sine nettsider at Patrick Thoresen vender tilbake til SKA St. Petersburg i KHL. – Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe, skriver klubben. Han spiller sin siste kamp for Storhamar på søndag.

  Hockey Classic: GET-Ligaen: Lillehammer - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Norge slo Tyskland

  Norge måtte slå Tyskland for å gå videre til semifinalen i EM, og «Team Ulsrud» innfridde forventningene. Tyskland holdt følge med nordmennene hele veien, men Ulsrud og gjengen holdt hodet kaldt, og vant til slutt 6-4.

  Team Ulsrud
  Foto: Georgios Kefalas / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Firenasjonersturnering håndball kvinner: Norge - Sør-Korea
4-4-2 Europa League: Rosenborg - Real Sociedad