NRK Meny

Moss scoret 15

Moss banket Medkila 15-0 i 2. divisjon avdeling 4 søndag. Det er tangering av rekorden i denne divisjonen (Strindheim slo Salangen med samme sifre for ti år siden). Oscar og Jorge Rodriguez scoret 5 mål hver for Moss, som ledet 7-0 ved pause.

Siste nytt

 • – Dommeren falt for Marseille

  PSG-stjernen Neymar er ikke nådig med Marseille etter at han ble utvist i søndagens rivaloppgjør i Frankrike. – Det var ikke fotball. Dommeren gikk i fellen og falt for Marseilles skuespill. Jeg mistet ikke hodet, men jeg aksepterer at jeg gjorde en feil, sier Neymar.

  TOPSHOT-FBL-FRA-LIGUE1-MARSEILLE-PSG
  Foto: BORIS HORVAT / AFP
 • Skadetrøbbel for Bayern München

  Den tyske storklubben Bayern München sliter tungt med skader før dobbeltoppgjøret mot RB Leipzig. Mandag kunne Bayern melde at Thomas Müller er ute i tre uker etter at han hinket av banen i helgens 1-0-seier mot Hamburg. I tillegg ble Mats Hummels skadd

  Thomas Müller og Neven Subotic
  Foto: Alex Grimm / Getty Images
 • Ned fem plasser på verdensrankingen

  Casper Ruud går ned fem plasser på den ferske ATP-rankingen i tennis og ligger på 139.-plass. Tennistalentet har ikke spilt noen kamper siden han forsvant ut av Stockholm Open i kvalifiseringen 15. oktober. Sist uke var han rangert som nummer 134 i verden.

  Casper Ruud
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Odd - Lillestrøm