Emil er verdens første offisielle ringsidemann

MMA-fighteren fra Nesna blir med The First Lady til Danmark for å være ringsidegutt. – Han er bad-ass, sier Cecilia Bræhus. – Veldig gøy og overraskende, sier Emil Weber Meek.

weber meek brækhus

Cecillia Brækhus inviterte norske menn til å delta i en konkurranse for å bli tidenes første offisielle ringsidemenn. Emil Weber Meek fra Nesna i Nordland stakk av med seieren.

Foto: Yasmin Sunde Hoel og Privat

Før helgen gikk Cecillia Brækhus (31) hardt ut og bannlyste lettkledde jenter i neste helgs tittelkamp mot eks-playboymodellen Mia St. John (45)

– Guttene får ringjenter, så damene bør få ringgutter, sa Brækhus til TV2, fredag i forrige uke.

Proffbokseren oppfordret så norske menn til å sende inn sine bidrag, slik at de kunne ende opp som tidenes første offisielle bokse-ringmenn.

Etter at Brækhus kom med oppfordringen strømmet det inn med bidrag på TV2 sine nettsider. Et tresifret antall menn poserte villig foran kamera, noen med mindre klær enn andre.

– Badass

I går, mandag, var det tid for å plukke ut de to heldige vinnerne av konkurransen. Brækhus så seg strålende fornøyd med bidragene og flirte godt når noen av de mer kreative søknadene ble lagt på bordet.

– Han her kjenner jeg jo! Sa Brækhus og pekte på den profesjonelle MMA-fighteren Emil Weber Meek, som har tilbrakt noe av ungdomstiden sin i Mosjøen og fortsatte:

– Han er en badass, og brakk armen i en kamp en gang, så han får være med til Frederikshavn.

(saken fortsetter under bildet)

emil weber meek i aksjon

Weber Meek i aksjon. MMA er en sport som blander flere forskjellige typer kampsporter. Utøverne benytter seg av slag, spark og forskjellige bryteteknikker.

Foto: Privat

Weber Meek er en av to vinnere som får reise til Danmark.

– Jeg meldte meg på for gøy. Siden det var så få kandidater tenkte jeg at jeg hadde en fair sjanse, men at jeg kom til å gå helt til topps, det hadde jeg aldri trodd. Det er utrolig gøy at Cecillia Brækhus vil ha med meg, forteller Weber Meek til NRK.no

Tre proffkamper

MMA-fighteren har gått tre proffkamper i utlandet og vunnet to av dem. Atleten er selv midt i oppkjøringen mot sin neste kamp som går i København den 19. april.

– Dette er en opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Vi er jo i samme bransje og det skal bli gøy å få sett henne på så nært hold. Vi får jo noen av de beste plassene, helt ringside, forteller slåsskjempen, som selv har spesialisert seg på bryting og boksing.

Weber Meek driver et eget MMA-gym i Trondheims-området.

– Det er veldig artig at Cecillia støtter opp om meg som fighter. Dette er jo positivt for å skape oppmerksomhet rundt meg også, forteller han.

Også Sebastian Brage Hansen fra Oslo får være med til Danmark som ringsidemann. Han sendte inn et kreativt bidrag der han stekte pannekaker med begge hendene.

– Han må absolutt være med, sa Brækhus.

Cecilia Brækhus tror det blir en maktdemonstrasjon når hun går i ringen mot Mia St. John lørdag.
Men storfavoritten har satt VM-beltene på spill, og vil ikke tåle et tap.

Siste nytt

 • England med sterk seier mot Spania

  England slo Spania 3-2 på bortebane mandag i nasjonsligaen. Dette er første gang Spania slipper inn tre mål i en tellende hjemmekamp.

  Raheem Sterling
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Kristoffersen-saken etter sesongen

  Henrik Kristoffersen får innfridd ønsket om å ha rettssaken i striden med Norges Skiforbund etter sesongslutt. Saken går i Oslo tingrett i mars neste år, melder Aftenposten.

  Henrik Kristoffersen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal