NRK Meny
Normal

Morgan raste etter hets

Morgan Andersen raste etter hetsen mot ham på Jordal Amfi torsdag.

Morgan Andersen
Foto: NRK

Vålerenga-supporterne hadde ikke glemt Andersens rolle i Mikel-saken og kom flere ganger med tilrop rettet mot den nye sportssjefen i Stjernen.

"Morgan er skyldig" og "Morgan i buret" runget flere ganger under sesongpremieren på Jordal Amfi torsdag. Dette fikk Andersen til å se rødt.

- Jeg synes at jeg så de samme ansiktene som satt på Gjemselunden for ti år siden og kastet banener etter Caleb Francis. Den eneste forskjellen er at de er forbilder for bar og unde i Oslo og at Vålerenga får støtte i forhold til det fra kommunen. Det er synd, men Apeberget forandrer seg ikke, det må du ikke tro, sa Morgan Andersen til NRK.

- Så lenge det er de forbildene Oslo vil ha, så får det være opp til Oslo, la han til.

Ledelsen i Vålerenga tror at Andersen må regne med å få høre om Mikel-saken så lenge han har en rolle i norsk idrett.

- Hva Morgan er dømt for vil ikke jeg kommentere, men de ser hva som har skjedd og bare kommenterer det, sier Vålerenga-direktør Kjær videre.

- Morgan måtte regne med det og det er ikke noen vits å kommentere det mer. Han fikk ordentlig pepper mens han var i fotball og må regne med det samme når han er i ishockey også. Det kommer han sikkert til å få så lenge han jobber med idrett tror jeg, sier Kjær videre.

Siste nytt

 • Fotballtreneren Henri Michel er død

  Den tidligere franske landslagssjefen i fotball, Henrik Michel, døde tirsdag 70 år gammel. Han ledet Frankrike til OL-gull i Los Angeles i 1984 og var også trener for VM-laget som tok bronse i 1986-VM.

  Henri Michel
  Foto: Issouf Sanogo / AFP
 • Ancelotti favoritt til Italia-jobb

  Carlo Ancelotti er favoritt til å ta over som Italias landslagssjef i fotball. Ifølge flere italienske aviser er han tilbudt jobben. Ancelotti fikk sparken i Bayern München i slutten av september etter 0–3 for PSG i mesterligaen.

  Carlos Ancelotti
  Foto: HANNIBAL HANSCHKE / Reuters
 • Toronto sikret kamp syv

  Toronto Maple Leafs slo Boston Bruins 3–1 i den sjette kampen i NHL-sluttspillet, og utlignet til 3–3 i kamper.

  Den syvende og avgjørende sluttspillkampen spilles i Boston i morgen.

  Toronto Maple Leafs
  Foto: Frank Gunn / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Mesterligaen: Semifinale Liverpool - Roma