NRK Meny
Normal

Morgan raste etter hets

Morgan Andersen raste etter hetsen mot ham på Jordal Amfi torsdag.

Morgan Andersen
Foto: NRK

Vålerenga-supporterne hadde ikke glemt Andersens rolle i Mikel-saken og kom flere ganger med tilrop rettet mot den nye sportssjefen i Stjernen.

"Morgan er skyldig" og "Morgan i buret" runget flere ganger under sesongpremieren på Jordal Amfi torsdag. Dette fikk Andersen til å se rødt.

- Jeg synes at jeg så de samme ansiktene som satt på Gjemselunden for ti år siden og kastet banener etter Caleb Francis. Den eneste forskjellen er at de er forbilder for bar og unde i Oslo og at Vålerenga får støtte i forhold til det fra kommunen. Det er synd, men Apeberget forandrer seg ikke, det må du ikke tro, sa Morgan Andersen til NRK.

- Så lenge det er de forbildene Oslo vil ha, så får det være opp til Oslo, la han til.

Ledelsen i Vålerenga tror at Andersen må regne med å få høre om Mikel-saken så lenge han har en rolle i norsk idrett.

- Hva Morgan er dømt for vil ikke jeg kommentere, men de ser hva som har skjedd og bare kommenterer det, sier Vålerenga-direktør Kjær videre.

- Morgan måtte regne med det og det er ikke noen vits å kommentere det mer. Han fikk ordentlig pepper mens han var i fotball og må regne med det samme når han er i ishockey også. Det kommer han sikkert til å få så lenge han jobber med idrett tror jeg, sier Kjær videre.

Siste nytt

 • Putin inviterer Blatter til VM

  Tidlegare FIFA-president Sepp Blatter seier at han kjem til å reise til fotball-VM i Russland neste år etter å ha blitt invitert av president Vladimir Putin.

  FIFA har tidlegare utestengt Blatter frå all fotball i seks år etter at han i 2015 blei dømd for korrupsjon.

  Blatter var FIFA-president då Russland i 2010 blei tildelt 2018-VM.

  Sepp Blatter og Vladimir Putin
  Foto: Maxim Shipenkov / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal