NRK Meny
Normal

Molde imponerte: – En fantastisk prestasjon

Molde sikret 1-1 borte mot Dinamo Zagreb og sikret dermed et meget godt resultat før returoppgjøret i mesterligakvalifiseringen.

Molde Kamara

MÅLSCORER: Ola Kamara scoret Moldes mål, men feiret dempet.

Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

Moldenserne tar med seg uavgjort og et viktig bortemål til returoppgjøret i tredje kvalifiseringsrunde i mesterligaen.

– En fantastisk prestasjon og et meget godt resultat, sier Moldes trener Tor-Ole Skullerud etter kampen.

Solid forsvarsjobb

Det startet ikke veldig bra for Molde. Etter 18 minutter sender Angelo Henriquez hjemmelaget i ledelsen. Zagreb stormet i angrep og spissen headet ballen bak Molde-keeper Horvath. Kanskje burde amerikaneren ha stoppet headingen, men det stod like fullt 1-0.

Men Molde ville det annerledes og svarte med en gang. Mattias Mostrøm slod et godt innlegg fra høyrekanten og Ola Kamara kunne på lekkert vis heade inn utligningen.

Etter det var det en meget solid forestilling vi så av Molde. For selv om de tapte ballinnehavet med 63%-37% var de meget solide bakover.

– Jeg mener det er en topp prestasjon på bortebane. Jeg er imponert over den innsatsen vi la ned. Jeg er glad når jeg ser det. Det var mange her som imponerte og det må vi gjøre en gang til, sier Skullerud til NRK.

Med 8-9 mann bak ballen til enhver tid den siste halvtimen ble det meget vanskelig for hjemmelaget. Dinamo Zagreb kom til et par halvsjanser, men var aldri virkelig nære å gå opp i ledelsen.

– Vi ble spillt lavere enn det vi ønsket på slutten, men vi gjorde en veldig god forsvarskamp. Vi kunne faktisk ha scoret på slutten, sier Skullerud.

Se høydepunktene fra kampen (artikkelen fortsetter):

Molde spillte uavgjort mot Dinamo Zagreb

VIDEO: Molde imponerte borte mot Zagreb.

Returoppgjør om en uke

Nå venter en knalltøff returkamp på Aker stadion om en uke. Skullerud er klar på at de trenger å gjøre en god prestasjon også der.

– For all del, vi er bare halvveis. Vi er fornøyd med denne prestasjonen, men vi må gjøre en til. Så det gjenstår, men vi er veldig fornøyd med å komme herfra med et godt resultat, sier Skullerud.

Naturlig nok er også spillerne svært fornøyd med resultatet på en tøff bortebane i Europa.

– De er kjempefornøyde. Vi trengte en god prestasjon og det fikk vi her. Da er stemninga god, men vi vet alle mann at vi trenger en god prestasjon til, sier Skullerud.

Om Molde går videre fra den tredje kvalifiseringsrunden har de kun ett hinder igjen før de er i gruppespillet i mesterligaen.

Slik var kampen - minutt for minutt:

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
Toppserien: Klepp - LSK Kvinner
Toppserien: Klepp - LSK
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel