NRK Meny
Normal

– Det er første gangen og siste gangen det skjer

SKIEN/OSLO (NRK): Andreas Linde fikk en ulykksalig opplevelse i sin første seriekamp for Molde.

Molde-keeper

UTVIST: Molde-keeper Andreas Linde var uoppmerksom og ble knallhardt straffet i kampen mot Odd.

Foto: Skjermdump med tillatelse fra TV 2 / TV 2

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er et sjokk, det er det. Det er første gangen og siste gangen det skjer, sier Andreas Linde etter tabben hans i eliteserien søndag.

71 minutter var spilt da Andreas Linde (22) ble stående med ballen i hendene. Han hadde imidlertid ikke lagt merke til at Jone Samulesen ikke hadde løpt ut av feltet enda.

Samulsen gjemte seg bak Molde-keeperen, og da Linde slapp ballen ned smatt han inn foran og stjal ballen. En forfjamset Linde rev Samulsen i bakken og ble belønnet på verste vis.

Rødt kort og straffe til Odd.

– Jeg ser at han ikke har kontroll på det som skjer bak seg, og så begynner jeg å luske bak ham. Plutselig kaster han ballen ut, og da hiver jeg meg foran han, og av en eller annen grunn så tar han et skikkelig rundtak på meg og kaster meg ned, sa Samulsen til NRK etter kampen.

En oppgitt og svært skuffet keeper gikk slukøret av banen. Linde hadde fått tillit fra start i sin første seriekamp for Molde.

Olivier Occean satte ballen i mål, og dermed var nedturen et faktum for Molde, som aldri har vunnet mot Odd i Skien.

Ødela for god start

Men til pause så det svært lyst ut. I sin først kamp etter sparkingen av Tor Ole Skullerud ledet Molde 2-0 mot skienslaget.

Først scoret Moi Elyounoussi på en styring, før Joona Toivio hamret inn et frispark fra tjue meter. En glimrende gjennomført førsteomgang av Molde etter at det har vært mye bråk rundt klubben den siste uka.

I den andre omgangen redusert først Bentley for Odd, før Molde fikk kampen ødelagt av situasjonen med Samuelsen og Linde.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel: Tempo
VM sykkel
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Norge - Slovakia
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Norge - Slovakia
VM-kvalifisering fotball kvinner
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Norge - Slovakia
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Norge - Slovakia
VM-kveld
VM-kveld sykkel-VM