Molde herjet med Strømsgodset: – Helt katastrofe

Molde vartet opp med nydelig angrepsspill og regelrett valset over Strømsgodset.

Strømsgodsets Jonathan Parr (t.v.) og trener Bjørn Petter Ingebretsen etter eliteseriekampen mellom

SJANSELØSE: Jonathan Parr (t.v.) og trener Bjørn Petter Ingebretsen etter kampen mot Molde.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette oppleves som veldig tøft. Vi henger ikke med før pause. Angrepsspillet er greit, men vi kan ikke forsvare oss. Det er helt katastrofe, sier Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til NRK rett etter kampslutt.

Mannskapet hans fikk kjørt seg av et lekent Molde, og særlig Mohamed «Moi» Elyounoussi var frisk.

– Jeg hadde bestemt meg før kampen for at det skulle bli mål, forklarer tomålsscoreren.

21-åringen har for vane å gjøre livet til Godset-gutta surt, og onsdag kveld ble intet unntak.

– Det virker som de ikke har lært. Jeg har scoret mot dem tre år på rad nå. Det passer meg fint, det, sier han med et smil.

LES OGSÅ: Solskjær: – Sier jeg det jeg mener, får jeg suspensjon

– Vil heller vinne 4-2 enn 1-0

Takket være scoringer av Fredrik Gulbrandsen og nevnte Elyounoussi (x2) viste måltavlen hele 3-0 før halvtimen var spilt. Gjestene fra Drammen klarte ikke å henge med i svingene da hjemmelaget skrudde opp tempoet.

– Vi er i alle fall underholdende og artige å se på. Vi vil heller vinne 4-2 enn 1-0, forklarer en fornøyd Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

Aldri spennende

Det har lugget litt for laget hans i det siste – med både cup-exit og poengtap i Haugesund – men onsdag kveld var det aldri noen tvil om at alle poengene skulle bli igjen i Molde.

Etter hvilen var gjestene mer med, og Petter Vaagan Moen reduserte et kvarter ut i omgangen. Molde svarte umiddelbart ved Thomas Amang, og selv om et langskudd gikk via Flamur Kastrati og i mål da det var ti minutter igjen av kampen, ble det aldri spennende.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Frisk Asker til NM-semifinale

  Mats Frøshaug ble den store helten da Frisk Asker slo Lillehammer 2-1 i den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen i NM-sluttspillet i ishockey tirsdag. Frisk Asker har fått Vålerenga som semifinalemotstander, mens Storhamar møter Stavanger.

  Lillehammer IK - Frisk Asker
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Casper Ruud-kamp regnet bort

  Regnvær tvang arrangørene av tennisturneringen Miami Open til å utsette alle tirsdagens kamper. Dermed fikk Casper Ruud en ufrivillig fridag. Ruud skulle ha møtt russiske Jevgenij Donskoj i 2. kvalifiseringsrunde av ATP-turneringen tirsdag.

  Casper Ruud under Australian Open
  Foto: Toru Hanai / Reuters
 • PL-manager bøtelagt for munnbruk

  Everton-manager Marco Silva er ilagt en bot for sitt utbrudd mot dommerne etter 2-3-tapet for Newcastle i Premier League tidligere denne måneden. Silva må ut med 12.000 pund, tilsvarende rundt 135.000 kroner, som følge av episoden.

  Marco Silva
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal