Molde banket sveitsisk motstand

Molde fikk sveitsiske Servette til å se ut som et norsk førstedivisjonslag da de feide dem av eget kunstgress på torsdag.

Kampen var den første av to oppgjør i den andre av fire kvalifiserende runder som kan gi spill i UEFAs nye turnering, Serieligaen.

Kun syv minutter tok det før Ola Brynhildsen stanget inn første skåring. Drøyt 20 minutter senere gjorde Ohi Omoijuanfo det samme.

Et kvarter inn i andreomgang banket Magnus Wolff Eikrem inn kampens siste skåring på lekkert vis. Molde tar med det med seg et strålende utgangspunkt når de skal til Genève om en uke for å spille returoppgjøret.

Skulle de gå videre til tredje kvalifiseringsrunde vil de møte tyrkiske Trabzonspor.

Molde - Servette
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Siste nytt

 • Tannproblemer ødela for Bolsjunov

  Den russiske langrennsstjernen Aleksandr Bolsjunov gikk ikke under rulleski-VM i Italia. En betennelse i tannkjøttet som endte med operasjon ødela, skriver VG, som siterer Tass.

  24 år gamle Bolsjusjov droppet en treningsleir i Sibir for å delta i rulleski-VM i Val di Fiemme, men fikk til slutt ikke deltatt i et eneste renn på grunn av tannproblemene.

  – Han måtte opereres. Han fikk en betennelse i tannkjøttet og fikk feber, forklarer trener Jurij Borodavko til nyhetsbyrået Tass.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf, aleksandr bolsjunov
  Foto: Lise Åserud
 • Barcelona unngjekk sjokktap

  Barcelona fekk ein tidleg kalddusj då Domingos Duarte sende gjestane Granada i føringa etter to minutt i kveldens kamp i den spanske toppserien.

  Heilt på tampen av kampen sørga Ronald Araújo for å berge Barcelona frå eit pinleg heimetap.

  Uavgjortresultatet gjer at Barcelona står med åtte poeng etter fire kampar. Katalanarane fekk nyleg bank av Bayern München i meisterligaen, men i La Liga er dei framleis utan tap.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Vurderar klubbyte for Bohinen

  Emil Bohinen slit med å få speletid etter millionovergangen til CSKA Moskva. No meiner pappa, Lars Bohinen, at sonen må vurdere å skifte klubb.

  – Han er jo ikkje nøgd med å ikkje spele og meiner han er god nok, seier han til NRK.

  22-åringen har ikkje starta ein kamp for sitt russiske lag sidan 25. juli. I kveldens kamp mot Spartak Moskva vart han bytta inn etter 65 minutt, men rakk ikkje å markere seg bortsett frå eit gult kort.

  – Viss situasjonen ikkje endrar seg før neste overgangsvindauge, så må vi jo sjå på andre løysningar. Han må jo spele, seier pappa-Lars.

  Emil Bohinen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal