Moe Wold har signert for Everton

Ingrid Moe Wold har signert for Everton, det melder klubben selv på sine hjemmesider. Wold var sist i Madrid CFF, men har nå signert en toårskontrakt med Everton. 30-åringen har tidligere spilt for LSK Kvinner og har 73 landskamper for Norge.

Fotball VM-kvinner 2019.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sportsnyheter

Jakob Ingebrigtsen knuste europarekorden: – Ekstremt deilig

Jakob Ingebrigtsen klarte ikke å slå Timothy Cheruiyot, men smadret europarekorden i en spinnvill 1500 meter i Monaco og jagde «3.30-spøkelset» på dør.

Cheptegei knuste verdensrekorden på 5000 meter – Henrik Ingebrigtsen måtte bryte

– Det er et løp verden aldri har sett maken til, ropte Jann Post da Joshua Cheptegei fra Uganda forbedret den 16 år gamle verdensrekorden på 5000 meter med to sekunder.

Siste nytt

 • Northugs bror: – Kom hjem, Petter

  Petter Northugs lillebror ber broren komme hjem etter at han ble pågrepet for råkjøring og oppbevaring av kokain denne uka.

  – Min bror er velkommen til meg uansett. Kom hjem en tur nå, og ta deg noen måneder til å lufte hodet. Kanskje trenger du flere, skriver Tomas Northug på Instagram.

  Den svenske skistjerna Frida Karlsson håper Petter Northug tar lærdom av hendelsen. – Det er trist, veldig trist. Jeg håper Petter tar skikkelig lærdom av dette nå. For dette er ikke den Petter jeg har lært å kjenne, skriver 21-åringen i en tekstmelding til Expressen.

  Karlsson er med i TV 2-programmet «Landskampen» hvor Northug er programleder.

  tomas northug legger opp
  Foto: Carina Olset
 • Bayern slo Barcelona 8–2

  Kvartfinalen i mesterligaen ble en overkjøring av dimensjoner. Bayern München vant 8–2 over Barcelona, som ble sendt ut av mesterligaen i skam.

  – Denne ydmykelsen kommer til å gå inn som en merkedag på alle mulige måter, sier TV 2s Øyvind Alsaker.

 • Cheptegei satte verdensrekord

  Joshua Cheptegei (Uganda) satte fredag verdensrekord på 5000 meter for menn. Med tiden 12.35.37 satte han verdensrekord med to sekunder. Den forrige rekorden tilhørte Kenenisa Bekele og ble satt i 2004 og var på 12:37.35.

  FILE PHOTO: World Athletics Championships - Doha 2019
  Foto: Lucy Nicholson / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal