Moan og Klemetsen leverte varene

De norske kombinertgutta er virkelig i vinden for tiden. Håvard Klemetsen vant dagens hopprenn og går ut først i ettermiddagens langrenn.

Håvard Klemetsen starter som førstemann i langrennssporet, etter det kombinerte hopprennet i Schonach.

VIDEO: Klemetsen var best i hoppbakken med 101,5 meter.

Lørdag vant de norske gutta lagkonkurransen i Schonach. I dag er det klart for individuell konkurranse i samme by, og igjen bød de norske utøverne på lange svev.

Foruten Håvard Klemetsen, knallet også Magnus Moan til i hoppbakken. Med et svev på 95,5 meter ligger han på 10.-plass før langrennet, med los på teten.

Trønderen har ett minutt frem til ledende Klemetsen.

Håvard Klemetsen hoppet lengst av samtlige, og plantet skiene på 101,5 meter. Han går ut først av alle, 12 sekunder foran østerrikske Christoph Bieler.

Gudmund Storlien ligger på 14.-plass, mens Jørgen Graabak er nummer 26. De går ut henholdsvis 1,08 og 1,33 bak Klemetsen i ettermiddag.

Mikko Kokslien fikk det ikke til i hoppbakken og er nummer 38. Han er snaut to minutter bak Klemetsen. Magnus Krog er nummer 41.

Langrennet starter kl 12.30.

VIDEO: Se hoppet til Magnus Moan

Magnus Moan har ett godt utgangspunkt etter hopprennet i Schonach. Han starter som nummer ti, drøyt ett minutt etter lederen Håvard Klemetsen.

Moan med ett bra hopp i dag også

Siste nytt

 • Casper Ruud møter canadier

  Casper Ruud skal opp mot Brayden Schnur i kvartfinalen i ATP-challengerturneringen i Calgary natt til lørdag. I åttedelsfinalen feide han tyske Jan Choinski av banen torsdag. Det norske tennistalentet vant 6-3, 6-2 på litt over 70 minutter.

  Casper Ruud
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Mol og Sørum startet med seire

  Anders Mol og Christian Sørum vant begge sine første gruppekamper i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Las Vegas. Først slo de amerikanerne Casebeer og Priddy 2-0, før nederlenderne Bouter og Varenhorst ble slått 2-1. Dermed går de direkte videre til den andre utslagsrunden.

  Anders Mol & Christian Sørum
  Foto: NORGES VOLLEYBALLFORBUND
 • Vant gull i karate under ungdoms-OL

  Annika Sælid (17) fra Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborg vant torsdag gull i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.

  Hun vant alle sine tre innledende gruppekamper.

  Annika Sælid
  Foto: Pøbel Film

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag