NRK Meny
Normal

Moan forkjølet - dro hjem fra Lahti

Magnus Moan (29) dro til Lahti i håp om å revansjere den svake VM-innsatsen. Der ble trønderen syk og måtte reise hjem igjen umiddelbart.

Magnus Moan

Magnus Moan hadde et skuffende VM i Val di Fiemme. Nordmannen vant sølv i lagkonkurransen, ellers ble det ingen medaljer på Byåsen-løperen.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Jeg rakk bare et hopp og spiste en hotellmiddag, så var det slutt. Jeg våknet med tett nese og vondt i brystet, så da var det bare å reise hjem igjen, sier Magnus Moan til NRK.no.

Da NRK ringer, har kombinertløperen akkurat landet på Værnes Lufthavn i Trondheim. Moan skulle egentlig gått fredagens verdenscuprenn i Finland, men en vond forkjølelse satte en stopper for deltagelsen.

Hvile skal kurere forkjølelsen

– Nå skal jeg hjem og legge meg på sofaen og løfte beina høyt. Dette er bare en vanlig forkjølelse. Jeg hadde sikkert kunne konkurrert, men det hadde nok bare gjort ting verre, sier Moan.

Sykdommen skal imidlertid ikke få holde trønderen på sidelinjen særlig lenge.

Moan er klar på at han skal gå neste ukes verdenscupavslutning i Holmenkollen.

– I Kollen skal jeg gå begge dagene, om jeg så må ta med meg paracet-boksen rundt halsen. Jeg har ingenting å tape på å gå den siste helgen, sier Moan.

Fredagens verdenscuprenn i Lathi ble vunnet av tyske Eric Frenzel. Håvard Klemetsen ble beste nordmann på sjetteplass.

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal