NRK Meny
Normal

Nielsen: – I dag er det f*** meg bare å pipe

Flere supportere pep mot Strømsgodset etter 1-1 mot lillebror Mjøndalen. Det har ikke trener David Nielsen problem med.

Vegard Hansen

Mjøndalen-trener Vegard Hansen var strålende fornøyd med ett poeng i Drammen.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
David Nielsen

Strømsgodset-trener David Nielsen var langt ifra fornøyd etter kampen.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

– I dag er det faen meg bare å pipe. Vi er ikke fornøyde selv heller. Jeg har ingen problemer med at folk piper etter en kamp, sier Strømsgodset-trener David Nielsen til NRK etter kampslutt i Drammen.

Dansken var langt ifra fornøyd med hva spillerne hans presterte hjemme mot Mjøndalen lørdag.

Men publikum ble vitne til et klassisk lokaloppgjør på Marienlyst stadion, hvor nyopprykkede Mjøndalen besøkte eliteserievinneren fra 2013. Store sjanser, høy innsats og kramper er noen av de viktigste stikkordene som sitter igjen.

Overrasket Strømsgodset

Mjøndalen-scoring

Mjøndalens Erik Midtgarden feirer 1-0-scoringen sammen med trener Vegard Hansen.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Den brunkledde lillebroren tok Strømsgodset på senga da de gikk offensivt til verks helt fra starten av kampen. Det tok sju minutter før kampens første mulighet dukket opp:

På klassisk «Drillo-stil» ble et frispark slått langt inn i Strømsgodset-boksen, hvorpå den til slutt havnet i føttene på Mjøndalens Morten Sundli. Lillehammer-gutten slo hardt inn foran mål til Erik Midtgarden, som enkelt bredsidet ballen i nettet fra åtte meter.

Like før halvtimen var spilt fikk bruntrøyene sin andre mulighet – nok en gang etter et langt frispark inn i boksen – men denne gangen gikk gjestenes Midtgarden og Ulrich Arneberg i veien for hverandre rett foran målet til Espen Bugge Pettersen.

Offside-scoring

Strømsgodset-scoring

Strømsgodset-spillerne feirer Mounir Hamouds utlikningsmål.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Men så våknet seriemesteren fra to år tilbake. Plutselig var Flamur Kastrati igjennom mot Ivar Andreas Forn. Mjøndalen-keeperen avventet imidlertid Kastrati, og vartet opp med en flott beinparade på skuddet fra kort hold.

Utlikningen skulle likevel komme nå, for Mounir Hamoud fikk stå helt alene ved bakerste stolpe, etter at et flott forarbeid av Kastrati. Målet burde imidlertid blitt avblåst, da omtalte Kastrati sto en halvmeter i offside.

Strømsgodset skapte flere sjanser før hvilen. Men hverken Iver Fossum eller noen av de andre lagkameratene greide å overliste en god Forn i Mjøndalen-buret.

Sjansefattig 2. omgang

De siste 45 fortsatte Strømsgodset å føre kampen, men mot et mye mer defensivt Mjøndalen var det vanskelig å komme nær mål.

Fem minutter før slutt var det de brune som var nære å stjele med seg alle poengene, men etter mye rot i boksen fikk vertene til slutt ballen unna.

Til tross for at de mørkeblå på slutten byttet inn Peter Kovacs, spilte lange baller og ropte etter straffe endte lokaloppgjøret 1-1.

– Dette er et fantastisk resultat. Det er helt sinnsykt. Vi visste vi ville få det tøft, men den gjengen her gir aldri opp. Det er det som gjør at vi får med oss poeng i dag, sier Joachim Solberg Olsen til C More.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ruud klatrer på verdensrankingen

  Casper Ruud blir belønnet for storspillet under Båstad-turneringen på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Nordmannen klatrer seks trinn til 141.-plass. Ruud slo tidligere verdenstreer David Ferrer under turneringen i Sverige.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Diomande målløs innbytter i stortap

  Adama Diomandé startet på benken, men kom inn etter pause da Los Angeles FC tapte hele 1–5 mot Minnesota i MLS natt til mandag. Før Dio rakk å entre banen ledet Minnesota 3–1. Diomande har vært strålende for LAFC, og står med 9 mål på 9 kamper for klubben.

  MLS Crew Los Angeles FC Soccer
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag