Misfornøyd Carlsen alene i tet

Magnus Carlsen fikk en god start på onlineturneringen Steinitz Memorial. Nordmannen leder etter å ha tatt fire poeng på seks lynsjakkpartier. Han tapte blant annet overraskende mot Anton Korobov fra Ukraina.

– Jeg kjente det fra starten at dette ikke var min dag. Det var mye tull generelt, sier en tydelig misfornøyd Carlsen til TV 2.

Kinesiske Xiangzhi Bu, Daniil Dubov og Shakhriyar Mamedyarov har 3,5 poeng etter første dag av tre.

– Det er fryktelig ufortjent at jeg leder, men man ser at det er ekstremt jevnt, mener Carlsen.

1D_QdRP7-Q4
Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

Siste nytt

 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • 850 nye millioner til idretten

  Kulturminister Abid Raja (V) legger 850 friske millioner på bordet for å kompensere inntektstapene idretten og frivilligheten har lidd under viruskrisen. I tillegg strekkes perioden det kan søkes om inntektstap fra til 31. august. – Vi kan ikke kompensere krone for krone, men målet er å treffe bredest mulig, sa kulturminister Abid Raja. Han påpekte også at bevilgningene kan økes senere ved behov.

  Abid Raja
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal