Middels av Bjørnstad

Henrik Bjørnstad falt noe på resultatlisten etter siste dag av Nationwide turneringen i Utah.

Henrik Bjørnstad
Foto: ROBERT LABERGE / AFP

Nordmannen spilte den siste runden ett slag over par (72), og klarte ikke å følge opp den fine 67-runden han hadde lørdag.

Tre bogeys på de første ni hullene søndag ødela mye for videre avansement. Det bedret likevel seg på de siste ni hullene, hvor han klarte også å få birdies på de to siste hullene. Totalt endte han seks slag under par.

Resultatlisten (ekstern lenke)

Ettersom de beste ikke har spilt ferdig søndag kveld, er det ikke klart hvilken plass Bjørnstad ender på, men trolig blir det en plass rundt 30.

Han har likevel trolig spilt inn nok premiepenger til å være klar for opprykk til neste års PGA-tour.

Siste nytt

 • Nordtveit-tap i Fulham-debuten

  Håvard Nordtveit debuterte for Fulham mot gamleklubben West Ham, men tapte til slutt 3-1. Ryan Babel gav Fulham leiinga, men Chicharito, Issa Diop og Michail Antonio snudde kampen.

  Nordtveit spela heile kampen, og fekk kneet på ballen som gav West Ham utlikning, men klarte ikkje å hindre scoring.

  I den andre kampen fredag scora Gerard Deloufeu tre og Troy Deeney to då Watford banka Cardiff 5-1.

  Håvard Nordtveit
  Foto: DAVID KLEIN / Reuters
 • Semenya-høring avsluttet

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) avsluttet fredag en ukelang høring i saken Caster Semenya har anlagt mot Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF). En avgjørelse vil bli fattet senest 26. mars. Spørsmålet til behandling er om kvinnelige utøvere som i likhet med Semenya har naturlig høyt testosteronnivå skal være nødt til å bruke hormonnedsettende medisin for å få lov til å konkurrere som kvinne i eliteidrett.

  Caster Semenya i CAS
  Foto: Laurent Gillieron / AP
 • Arboine klar for Sarpsborg 08

  Pablo Arboine er klar for Sarpsborg 08, melder klubben på sine hjemmesider. Den 20 år gamle midtstopperen, som også kan spille som back, debuterte nylig for Costa Ricas landslag. Han ankom Sarpsborgs treningsleir i spanske Marbella fredag.

  Pablo Arboine
  Foto: Ezequiel Becerra / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal