Middels åpning av Bjørnstad

Henrik Bjørnstad fikk langt fra full klaff på førsterunden, men ligger bare fire slag bak lederne i Panama.

Henrik Bjørnstad
Foto: Holm, Morten, Morten Holm / SCANPIX

Henrik Bjørnstad var litt for ustabil til å hevde seg helt i toppen, men ligger bare fire slag bak lederene etter førsterunden i Panama, skriver golf.no.

Status for dagen ble fire birdier, tre bogeyer og en dobbelbogey.

Nordmannen lå an til å komme inn til en meget god plassering, men to bogeyer på de siste tre sendte ham ned til en delt 36. plass.

Trio i tet

Trioen Tom Scherrer (USA), Hunter Haas (USA) og Garth Mulroy (Sør-Afrika) leder. De brukte 67 slag (tre under par).

Turneringen fortsetter fredag, men det er i skrivende stund ikke offentliggjort når Bjørnstad spiller. Noen få spillere rakk ikke å bli ferdige på grunn av mørket.

Siste nytt

 • Svindal skadet tommelen

  Aksel Lund Svindal falt på gårsdagens Super-G-trening i Copper Mountain og skadet tommelen på venstrehånden. Det er ikke brudd, men så smertefullt at han ikke greier å holde staven selv. Derfor måtte han teipe fast staven i hånden på dagens trening og risikerer å gjøre det samme i sesongdebuten neste lørdag. – Selv om jeg staker litt dårligere taper jeg ikke så mye på start, så det er et alternativ som fungerer veldig bra, sier en positiv Svindal til NRK.

 • Slik stiller Norge mot Slovenia

  Norges lagoppstilling til nasjonsligakampen mot Slovenia er klar. Slik er laget (4-4-2): Rune Jarstein - Omar Elabdellaoui, Håvard Nordtveit, Sigurd Rosted, Haitam Aleesami - Stefan Johansen, Markus Henriksen, Ole Sælnes, Moi Elyounoussi - Ola Kamara, Tarik Elyounoussi.

  Landslagstrening Ullevaal
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Stjernen vraket til lagkonkurransen

  Landslagstrener for hopperne, Alexander Stöckl, forteller til NRK at Daniel-André Tande, Johann André Forfang, Robert Johansson og Anders Fannemel skal representere Norge i lagkonkurransen lørdag. Dermed vrakes Andreas Stjernen.

  Verdenscup skiflyging Planica
  Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal