Middels åpning av Bjørnstad

Henrik Bjørnstad fikk langt fra full klaff på førsterunden, men ligger bare fire slag bak lederne i Panama.

Henrik Bjørnstad
Foto: Holm, Morten, Morten Holm / SCANPIX

Henrik Bjørnstad var litt for ustabil til å hevde seg helt i toppen, men ligger bare fire slag bak lederene etter førsterunden i Panama, skriver golf.no.

Status for dagen ble fire birdier, tre bogeyer og en dobbelbogey.

Nordmannen lå an til å komme inn til en meget god plassering, men to bogeyer på de siste tre sendte ham ned til en delt 36. plass.

Trio i tet

Trioen Tom Scherrer (USA), Hunter Haas (USA) og Garth Mulroy (Sør-Afrika) leder. De brukte 67 slag (tre under par).

Turneringen fortsetter fredag, men det er i skrivende stund ikke offentliggjort når Bjørnstad spiller. Noen få spillere rakk ikke å bli ferdige på grunn av mørket.

Siste nytt

 • Skadet Haaland ute av tropp

  Erling Braut Haaland er ikke i Dortmund-troppen som møter Arminia Bielefeld lørdag. Klubben opplyser på Twitter at nordmannen er ute på grunn av en mindre kneskade.

  iHh-fVpvc_E
  Foto: INA FASSBENDER / AFP
 • Neymar ute med lårskade

  Fotballstjernen Neymar blir ikke å se på banen før etter landslagspausen i november, skriver NTB. PSG-trener Thomas Tuchel bekrefter at Neymar er uaktuell for spill som følge av skaden han pådro seg i mesterligamøtet med Istanbul Basaksehir.

  Neymar
  Foto: Ozan Kose / AP
 • Haaland hyller Zlatan

  Erling Braut Haaland (20) sliter med å forstå hvordan Zlatan Ibrahimovic (39) fortsatt herjer på øverste nivå. 18 mål på 26 kamper sier sitt. Mannen som nesten er dobbelt så gammel som Haaland, er igjen blitt en helt sentral spiller på San Siro. – Det er galskap. Zlatan er 39 år gammel, og han er så bra som dette, sier Haaland til ESPN.

  Haaland
  Foto: INA FASSBENDER / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal