NRK Meny

Michael Schumacher

 • Schumacher hjem fra sykehus

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher har forlatt sykehuset i Lausanne. Rehabiliteringen skal fortsette i familiens hjem i Sveits, melder NTB.

  Schumacher lå i koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

 • – Schumacher kan snart flyttes hjem

  MIchael Schumacher er i stand til å kommunisere ved å bevege øyelokkene etter skiulykken i desember, og kan flyttes hjem innen en måned, skriver engelske Telegraph.

  Den engelske avisa siterer sveitsiske SonntagsBlick, som skriver:

  – Tegnene tyder på at Michael snart vil forlate klinikken og bli tatt vare på hjemme.

 • Framgang for Schumacher

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher er på bedringens vei, ifølge kona Corinna. Schumacher lå i kunstig koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

  – Det går bedre med ham, langsomt selvfølgelig, men det går uansett framover, sier kona Corinna Schumacher til Neue Post.

 • Schumacher-journaler til salgs

  Stjålne medisinske fra Michael Schumachers sykehusopphold er lagt ut for salg de siste dagene, opplyser direktør Sabine Kehm i Schumachers kontor i Geneve. Saken er under politietterforskning. – Selgerne tilbyr det de hevder er filer inneholdende detaljer fra Schumachers journaler, og vi kan ikke avgjøre om de er ekte, sier Kehm. Den tidligere formel 1-kjøreren kom alvorlig til skade i en skiulykke i romjula, og ble nylig overført fra sykehuset i Grenoble til et sykehus i Lausanne.

 • Schumacher ut av koma

  Formel 1-fører Michael Schumacher er ute av koma, og har forlatt sykehuset i Grenoble, melder en talskvinne for sykehuset. Han er overført til et sykehus i Lausanne i Sveits, der han skal fortsette rehabiliteringen. Schumacher har ligget i koma siden han ble livstruende skadd i hodet i en skiulykke 29. desember.

  FRANCE-GERMANY-SCHUMACHER-AUTO-PRIX-ACCIDENT-PEOPLE-FILES
  Foto: ORLANDO KISSNER / Afp

Siste nytt

 • Minde klar for Wolfsburg

  Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.

  Kampen Norge - Belgia under EM fotball kvinner.
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Tre FIFA-toppar utestengde

  FIFAs etiske komité utestengjer Richard Lai frå Guam, Julio Rocha frå Nicaragua og Rafael Esquivel frå Venezuela for livstid. Dei tre FIFA-toppane har sagt seg skuldig i korrupsjon under rettssaka som pågår i New York.

  Julio Rocha og Sepp Blatter
  Foto: Esteban Felix / Ap
 • Ny curling-siger i EM

  Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige.

  Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn