Michael Schumacher

 • Schumacher hjem fra sykehus

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher har forlatt sykehuset i Lausanne. Rehabiliteringen skal fortsette i familiens hjem i Sveits, melder NTB.

  Schumacher lå i koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

 • – Schumacher kan snart flyttes hjem

  MIchael Schumacher er i stand til å kommunisere ved å bevege øyelokkene etter skiulykken i desember, og kan flyttes hjem innen en måned, skriver engelske Telegraph.

  Den engelske avisa siterer sveitsiske SonntagsBlick, som skriver:

  – Tegnene tyder på at Michael snart vil forlate klinikken og bli tatt vare på hjemme.

 • Framgang for Schumacher

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher er på bedringens vei, ifølge kona Corinna. Schumacher lå i kunstig koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

  – Det går bedre med ham, langsomt selvfølgelig, men det går uansett framover, sier kona Corinna Schumacher til Neue Post.

 • Schumacher-journaler til salgs

  Stjålne medisinske fra Michael Schumachers sykehusopphold er lagt ut for salg de siste dagene, opplyser direktør Sabine Kehm i Schumachers kontor i Geneve. Saken er under politietterforskning. – Selgerne tilbyr det de hevder er filer inneholdende detaljer fra Schumachers journaler, og vi kan ikke avgjøre om de er ekte, sier Kehm. Den tidligere formel 1-kjøreren kom alvorlig til skade i en skiulykke i romjula, og ble nylig overført fra sykehuset i Grenoble til et sykehus i Lausanne.

 • Schumacher ut av koma

  Formel 1-fører Michael Schumacher er ute av koma, og har forlatt sykehuset i Grenoble, melder en talskvinne for sykehuset. Han er overført til et sykehus i Lausanne i Sveits, der han skal fortsette rehabiliteringen. Schumacher har ligget i koma siden han ble livstruende skadd i hodet i en skiulykke 29. desember.

  FRANCE-GERMANY-SCHUMACHER-AUTO-PRIX-ACCIDENT-PEOPLE-FILES
  Foto: ORLANDO KISSNER / Afp

Siste nytt

 • Brann tilbake på vinnersporet

  Brann brukte 12 minutter på å score tre ganger i eliteseriemøtet med Sandefjord. Til slutt ble det 3-1-seier. For Sandefjord fortsetter den tunge trenden. Avstanden opp til Bodø/Glimt er nå åtte poeng. Sandefjord på sin side ligger nå på 14. plass, ett poeng foran Start og Aalesund.

  UF52A-kFngc
  Foto: Marit Hommedal / Marit Hommedal
 • Solskjær fekk hjelp av Bournemouth

  Bournemouth scora fire mål den siste halve omgangen og knuste Leicester 4-1. Det jublar Ole Gunnar Solskjær for.

  James Vardy gav Leicester leiinga midt i første omgang. Men Junior Stanislas og Dominic Solanke scora to gonger på eitt minutt. Så fekk Leicesters Caglar Söyüncü raudt kort.

  I sluttminutta scora Bournemouth først på sjølvmål, deretter ved Solanke på nytt.

  For Bournemouth betyr dette fornya sjanse til å unngå nedrykk, for Leicester at fjerdeplassen ryk dersom Solskjærs Manchester United slår Southampton måndag.

  Dominic Solanke
  Foto: Glynn Kirk / AP
 • Ventura nr 10 i B-touren

  Det ble delt 10.-plass for Kristoffer Ventura på PGAs B-tour etter en god avslutningsdag i Texas søndag.

  Ventura hadde fem birdiar og en bogey siste dag. Det ble totalt 17 under par for Ventura. 25-åringen spilte solid gjennom hele helgen og fortsatte den gode formen fra forrige uke.

  Da viste han tegn til storform under PGA-turneringen i Detroit. Der lå han i øvre del av resultatlista hele veien og endte til slutt som nummer 21.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Mike Lawrie / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal