Michael Schumacher

 • Schumacher hjem fra sykehus

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher har forlatt sykehuset i Lausanne. Rehabiliteringen skal fortsette i familiens hjem i Sveits, melder NTB.

  Schumacher lå i koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

 • – Schumacher kan snart flyttes hjem

  MIchael Schumacher er i stand til å kommunisere ved å bevege øyelokkene etter skiulykken i desember, og kan flyttes hjem innen en måned, skriver engelske Telegraph.

  Den engelske avisa siterer sveitsiske SonntagsBlick, som skriver:

  – Tegnene tyder på at Michael snart vil forlate klinikken og bli tatt vare på hjemme.

 • Framgang for Schumacher

  Den tidligere formel 1-stjernen Michael Schumacher er på bedringens vei, ifølge kona Corinna. Schumacher lå i kunstig koma i nesten et halvt år etter at han slo hodet i en skiulykke i Grenoble 29. desember. I juni ble han flyttet til et sykehus i sveitsiske Lausanne.

  – Det går bedre med ham, langsomt selvfølgelig, men det går uansett framover, sier kona Corinna Schumacher til Neue Post.

 • Schumacher-journaler til salgs

  Stjålne medisinske fra Michael Schumachers sykehusopphold er lagt ut for salg de siste dagene, opplyser direktør Sabine Kehm i Schumachers kontor i Geneve. Saken er under politietterforskning. – Selgerne tilbyr det de hevder er filer inneholdende detaljer fra Schumachers journaler, og vi kan ikke avgjøre om de er ekte, sier Kehm. Den tidligere formel 1-kjøreren kom alvorlig til skade i en skiulykke i romjula, og ble nylig overført fra sykehuset i Grenoble til et sykehus i Lausanne.

Sportsnyheter

fJr7446t9tw

Norske seglarar forbanna etter kollisjon: – Heilt «crazy» forhold

TOKYO/OSLO (NRK): Segleduoen Marie Rønningen og Helene Næss fekk ikkje ein optimal start på OL. Sistnemnde datt uti vatnet rett før konkurrenten deisa i båten.

Siste nytt

 • Nytt braktap for Sør-Korea

  Sør-Korea fortsatte kjempenedturen i kvinnenes håndballturnering i OL. Det ble 36-43-tap mot regjerende verdensmester Nederland.

  Dermed er den også den mest målrike kampen i OL-historien i håndball uansett kjønn. Sør-Korea er en blek skygge av de meget gode lagene landet ofte har sendt til olympiske leker.

  Norge kjørte over sørkoreanerne i åpningskampen i Tokyo med 39-27-seier. Tirsdag 12.30 spiller Norge sin andre kamp i gruppespillet mot Angola. (NTB)

  Tokyo Olympics Handball
  Foto: Sergei Grits / AP
 • Første OL-mestere i surfing

  Italo Ferreira fra Brasil og Carissa Moore (bildet) fra USA ble de første OL-mestere i surfing noensinne, med hver sin seier i tirsdagens framskutte finaler.

  Ferreira, som vant verdenstouren i 2019, slo den japanske hjemmefavoritten Kanoa Igarashi med 15,14 poeng mot 6,60 i mennenes finale, mens den firedoble verdenstourvinneren Moore fra Hawaii var like overlegen mot sørafrikanske Bianca Buitendag. Hun vant med 14,93 poeng mot konkurrentens 8,46.

  Surfing var en av fire nye idretter i årets sommerleker, sammen med skateboard, klatring og karate.

  Surfing - Women's Shortboard - Gold Medal Match
  Foto: Lisi Niesner / Reuters
 • 20 års fengsel for OL-medaljevinner

  Nathan Baggaley (til høyre på bildet), som vant to OL-sølv i padling og var blant Eirik Verås Larsens tøffeste rivaler, er dømt til over 20 års fengsel for narkotikasmugling.

  Baggaley og hans yngre bror ble begge dømt for å ha prøvd å smugle 650 kilo kokain til en verdi av inntil 200 millioner australske dollar inn i landet.

  45-årige Baggaley vant flere VM-gull i padling og tok OL-sølv i både K1 og K2 500 meter i Aten i 2004.

  Baggaley ble nummer fire da Eirik Verås Larsen vant OL-gull på K1 1000 meter i de lekene, mens nordmannen ble nummer fire da Baggaley tok sølv på den halve distansen. Da vurderte de norske protest fordi de mente at australieren tjuvstartet. (NTB)

  KAJAKK
  Foto: Tor Richardsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal