NRK Meny

Miami Masters 2014

 • Li Na klar for finale

  Kinesiske Li Na er klar for finalen i tennisturneringen Miami Masters etter å ha slått Dominika Cibulkova fra Slovakia 7-5, 2-6, 6-3. Li Na møter Serena Williams som slo Maria Sjarapova 6-4, 6-3 i sin semifinale.

 • Federer utslått av Nishikori

  Kei Nishikori fortsetter å plage verdensfemmer Roger Federer. Med 3-6, 7-5, 6-4 tok japaneren seg videre til semifinalen i Miami Masters på bekostning av Federer. Nishikori vartet opp med seks serveess da han brukte to timer og åtte minutter på hardcourten i Crandon Park til å slå ut den sveitsiske veteranen.

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal