Messi utvist da Barca tapte

Barcelona og Athletic Club bydde opp til en kjempekamp i supercupfinalen.

Det var Barcelona som gikk opp i ledelsen etter scoring av Griezmann. Men Athletic svarte like etter da Oscar De Marcos satte 1-1.

Antoine Griezmann sendte Barca i ledelsen nok en gang, men scoringer av Villalibre og Iñaki Williams sørget for 3-2, og seier til Athletic.

På tampen fikk vi se historiske scener. Lionel Messi ble utvist for første gang i Barca-karrieren. VAR fikk øye på et slag fra Messi som traff bakhodet til Villalibre.

Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao
Foto: Marcelo Del Pozo / Reuters

Siste nytt

 • United-eier beklager

  I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen.

  – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

  Han uttrykker samtidig forståelse for at det vil ta tid å bygge opp tilliten.

  FILE PHOTO: Champions League - Manchester United Training
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Ødegaard aktuell mot Everton

  Martin Ødegaard er tilbake i lett trening etter å ha vært ute med ankelskade en periode. Arsenal håper han kan rekke fredagens seriekamp mot Everton, melder NTB. Den norske midtbanestjernen har mistet Arsenals tre siste kamper.

  3HZy4F2xNEQ
  Foto: JON SUPER / Reuters
 • Bullen ute av medaljekampen

  Grace Bullen tapte kvartfinalen i 59-kilosklassen under bryte-EM i Warszawa onsdag, og hun får ingen sjanse til rekvalifisering og mulig bronsekamp. Det håpet ble knust da hennes kvartfinalemotstander Anastasia Nichita fra Moldova gikk på et knepent tap i semifinalen, melder NTB.

  Grace Bullen
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal