Hopp til innhold

Messi ut med skade da Rosteds Toronto ble knust

Lionel Messi ble byttet ut med skade i første omgang da hans Inter Miami slo Sigurd Rosteds Toronto 4-0 i MLS onsdag kveld.

Det var fortsatt målløst i Miami da den argentinske superstjernen gikk av banen etter 37 minutter i onsdagens kamp mot Toronto FC med Sigurd Rosted i startoppstillingen. Inn kom finske Robert Taylor, som satte inn 2-0 før det var spilt ti minutter av annen omgang.

Før det hadde Messis landsmann Facundo Farias gitt Miami ledelsen etter 45 minutters spill.

Benjamin Cremaschi satte inn 3-0-målet, før Taylor ble tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Messi var ikke i troppen da Inter Miami spilte mot Atlanta United lørdag. Da slet laget og tapte 2-5. Mot Toronto gikk det langt bedre uten 36-åringen på banen.

Sigurd Rosted spilte hele kampen for Toronto FC. (NTB)

Toronto FC v Inter Miami CF
Foto: CARMEN MANDATO / AFP

Siste nytt

 • Rosenborg-spiller ute i ti uker

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg må belage seg på en god stund på sidelinjen etter at hun skadet seg i cupfinalen for halvannen uke siden.

  Det skriver cupmesterne på sine hjemmesider onsdag.

  – Camilla pådro seg en skade i det bakre korsbåndet og må forvente ti uker på sidelinjen, sier fysioterapeut Line Hangerhagen Stenstad.

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg under cupfinalen
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Vålerenga med langt steg mot fornyet kontrakt

  Vålerenga vant 2-0 borte mot Kristiansund i eliteseriekvalifiseringen, og har gitt seg selv en meget god mulighet til å holde seg på det øverste nivået.

  Søndag spilles returoppgjøret på VIFs hjemmebane. Da blir det klart om hovedstadsklubben rykker ned for første gang på 23 år, eller om Kristiansund må spille i 1. divisjon for andre år på rad.

  – Hvis noen tror at det går av selv, så skal de filleristes, sier VIF-trener Geir Bakke til NRK, og legger til at «det betyr alt» å holde seg i Eliteserien.

  Vålerenga tok ledelsen etter en drøy time, da Christian Borchgrevinks presise innlegg endte opp hos Daniel Håkans. På Finlands nasjonaldag, plasserte finnen ballen i det lengste hjørnet.

  Fem minutter før slutt spilte Mohamed Ofkir fri Simen Juklerød i feltet. Den venstre vingbacken var iskald, og doblet ledelsen for Vålerenga til eufori hos de tilreisende bortesupporterne.

  – Oppgaven var voksen før kampen, og den er ekstra voksen nå. 0-2 blir vanskelig å hente inn, men vi skal ikke gi oss, sier KBK-trener Amund Skiri til NRK.

  Vålerenga-spillerne jubler hos fansen etter 2-0-seier borte mot Kristiansund i den første av to kvalifiseringskamper til Eliteserien
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Kolstad nær ny mesterligaskalp – Kiel snudde til 26-25-seier på hjemmebane

  Kolstad var nær nok en overraskelsesseier på bortebane mot gruppeleder Kiel, men tapte til slutt 26-25 i mesterligaen i håndball onsdag kveld.

  Dermed forsetter trønderne på 4.-plass med 9 poeng etter ti gruppespillskamper. Kiel topper gruppe A med 15 poeng.

  Fem minutter før full tid fikk Kolstads store stjerne, Sander Sagosen, det røde kortet etter at han var litt sen inn i en takling, hvor han traff en Kiel-spiller i ansiktet.

  Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert da Kiel satt inn tre kjappe mål, og plutselig ledet kampen 24-23.

  Kolstad tok en stor skalp da de vant 36-31 over PSG hjemme i Trondheim. Oppgjøret i Paris endte også i et imponerende 28-28-resultat. (NTB)

  Sander Sagosen nedstemt etter kamp på benken.
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal