City spilt trill rundt av hat trick-Messi

City-keeper Claudio Bravo ble utvist og Neymar bommet på straffe, men Lionel Messi scoret tre og herjet med den engelske ligalederen.

Lionel Messi

STUPTE RUNDT: Lionel Messi ble ikke skadet i dette fallet, men tilførte Manchester City en kraftig ripe i lakken med sine tre scoringer onsdag.

Foto: John Sibley / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Seks mål på to kamper.

Dét er Messis imponerende statistikk så langt i årets mesterliga - og den har kun startet.

Onsdag scoret han tre av Barcelonas mål i 4-0-seieren over Manchester City. For en måned siden scoret han hat trick mot Celtic.

– Det er bare magisk å spille med han, sier Barcelona-spiller Lucas Digne til Viasat.

– Han er verdens beste. Alle kjenner hans kvaliteter og han scorer alltid, i dag gjør han det tre ganger, sier Digne.

Etter kampen tok Messi med seg hat trick-ballen hjem, bare se her:

Laster Twitter-innhold

City-keeperen utvist

Det at Messi falt og stupe kråke i 1. omgang fikk ikke annen betydning enn morsomme bilder, for 29-åringen kom seg raskt på beina igjen - i motsetning til motstanderen.

City-spillerne klarte ikke flytte beina raskt nok da de ble ti mot elleve etter at førstekeeper Claudio Bravo handset utenfor 16-meteren og ble utvist like etter pause.

Messi viste da ingen nåde og doblet ledelsen med et velplassert skudd i hjørnet for reservekeeper Willy Caballero. Og så punkterte den argentinske ballkunstneren kampen med en halv-volley på en sprettende ball fra Suarez.

Da sa Barca-keeper Marc-André ter Stegen det som det er:

– Messi er veldig viktig for oss.

Messi, Neymar, Suarez

«MSN»: Messi, Neymar og Suarez er nådeløse på topp for Barcelona. Med kallenavnet «MSN» fryktes de av de fleste. Onsdag scoret både Messi og Neymar.

Foto: Francisco Seco / Ap

Tangerte Raul

CV-en til Messi blir bare mer og mer imponerende og etter onsdagens maktdemonstrasjon er det vanskelig å ikke trekke frem følgende fakta servert av Infostrada:

 • Messi har nå scoret 50 mål på 50 hjemmekamper på Camp Nou.
 • Han har 89 mål i mesterligaen, kun Ronaldo har flere (95).
 • Messi har scoret 15 mål på de siste 13 kampene mot engelske lag i mesterligaen.
 • Dette var Messi sitt sjuende hat trick i mesterligaen (to mer enn Ronaldo), hans 41. i karrieren.
 • Messi tangerer nå Raul med flest mål i mesterligaens gruppespill: 53
Messi og Claudio Bravo

MÅL: Lionel Messi rundet elegant City-keeper Claudio Bravo før 1-0-målet.

Foto: John Sibley / Reuters

Guardiola: – Vi burde scoret

Men med to røde kort og en brent straffe handlet utrolig nok denne kampen ikke bare om Messi. I tillegg til Bravo ble også Barcelonas Jérémy Mathieu sendt i dusjen etter sitt andre gule kort etter takling av Sterling.

Det var for sent for City som hadde flere store sjanser til å score før Bravo ble utvist.

– Vi var der og skapte store nok sjanser til å score, men det er umulig å vinne hvis du ikke scorer, sier City-managaer, tidligere Barca, Pep Guardiola til Viasat.

Og som om ikke det var nok: I sluttminuttene reddet Citys reservekeeper et straffespark fra Neymar, men det hjalp ikke: Neymar scoret like etterpå.

Bravo

VENDEPUNKTET: Manchester City hadde flere store målsjanser i første omgang, men da keeper Claudio Bravo ble utvist like etter pause, stoppet alt opp - og Messi startet sine herjinger.

Foto: PAU BARRENA / Afp
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Liverpool kom til kort

  Liverpool kom til mange sjanser på Anfield, men greide ikke å sette ballen i mål. Med 0–0 er Real Madrid klar for mesterligasemifinale mot Chelsea. Liverpool hadde to mål å hente inn etter 1-3-tapet i Madrid forrige uke og gikk offensivt til verks på egen arena, men Mohamed Salah og hans lagkamerater var ikke giftige nok i avslutningsøyeblikkene.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Jon Super / AP
 • Zuccarello med to mål i Wilds seier

  Mats Zuccarello scoret to ganger i overtallsspill da Minnesota Wild strammet grepet om 3.-plassen i sin NHL-avdeling med 5–2 over Arizona Coyotes onsdag.

  Wild har slitt i overtallsspill, men nordmannen rettet på det med sitt 7. og 8. mål for sesongen. Coyotes pådro seg bare tre utvisninger i kampen, men Wild straffet alle tre med scoring.

  – Når man ikke lykkes i power play begynner man å tvile på seg selv, men det er bare å fortsette å prøve. Da kommer det, sa Zuccarello da han ble intervjuet i første pause. Da ledet Wild 1–0 etter hans første scoring.

  Coyotes Wild Hockey
  Foto: Craig Lassig / AP
 • Kastet stein på Real-bussen

  Det ble kastet gjenstander mot Real Madrids spillerbuss på vei til mesterligakampen på Anfield, og et vindu ble knust. Liverpool reagerer kraftig.

  – Vi fordømmer handlingene som førte til at Real Madrids spillerbuss ble skadd ved ankomst til Anfield i kveld. Det er fullstendig uakseptabel og skammelig oppførsel av noen få personer, sier en talsperson for Liverpool.

  – Vi ber oppriktig om unnskyldning til våre gjester for det de ble utsatt for. Vi vil samarbeide med Merseyside-politiet med å få fakta på bordet og identifisere de ansvarlige.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal