Hopp til innhold

Messi om fremtiden: – Redd for at alt skal ta slutt

Fotballmagikeren Lionel Messi (36) nærmer seg slutten på karrieren, men er ikke klar til å legge skoene på hylla helt ennå.

Det fortalte han i et sjeldent intervju med argentinske ESPN onsdag.

– Jeg er ikke klar for å forlate fotballen. Men ja, per i dag tror jeg at Inter Miami blir min siste klubb, sa Messi.

Etter å ha etablert seg som en av historiens beste spillere for Barcelona mellom 2004 og 2021, gjorde Messi overgang til Paris Saint-Germain i 2021.

Etter to år i den franske hovedstaden ble argentineren i fjor sommer klar for David Beckhams MLS-klubb, hvor han har notert seg for 25 mål og 16 målgivende på 29 kamper.

– Det var et vanskelig valg å forlate Europa for å komme hit, men det faktum å ha vunnet VM hjalp meg til å se annerledes på ting, sa Messi.

Messi vurderer nå å være med å prøve å forsvare VM-tittelen for hjemlandet sitt i 2026, før han avslutter sin utrolige karriere.

– Jeg har gjort dette hele livet mitt. Jeg elsker å spille fotball. Jeg nyter alle treningene og kampene. Jeg er litt redd for at alt skal ta slutt, sa 36-åringen.

Messi har rekorden som den med flest Ballon d'Or-trofeer med sine åtte utmerkelser.

(NTB)

TMBpEqnUlbM
Foto: AP

Siste nytt

 • Christian Sørum og Katrine Lunde blir norske flaggbærere i Paris-OL

  Christian Sørum og Katrine Lunde får æren av å bære det norske flagget i fredagens OL-åpning på Seinen i Paris.

  Det er tredje gang i OL-historien at Norge stiller med to flaggbærere i en åpningsseremoni. Tomoe Zenimoto Hvas og Anne Vilde Tuxen var de første i Tokyo-lekene i 2021.

  Lunde blir Norges åttende kvinnelige flaggbærer i sommer-OL. Berit Berthelsen var først i Mexico i 1968.

  OL-åpningen i Paris blir av det helt spesielle slaget. Seremonien kommer til å foregå på elven Seinen, og utøverne skal fraktes i båter i 6 kilometer før de går i land foran Eiffeltårnet.

  (NTB)

  Sørum og Lunde
  Foto: Olympiatoppen
 • NFF: Rosenborg - Lillestrøm spilles for tomme tribuner

  Kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm skal fullføres, men det skjer foran tomme tribuner på Lerkendal. Det bekrefter NFF i en pressemelding.

  Kampen ble avbrutt og etter hvert utsatt etter en rekke avbrytelser med kasting av baller, fiskekaker og røyk. Det var en VAR-protest fra begge lags supportere og en rekke supporterledere har krevd at teknologien avskaffes.

  – Jeg og vi bruker mye tid på å møte og lytte til norske supportere på ulike nivåer. Dette er en god del av jobben, synes jeg. Vi er brennende opptatt av at det skal være stor ytringsfrihet i norsk og internasjonal fotball, sier Lise Klaveness i en pressemelding.

  De bekrefter også at VAR kommer til å bli et tema på Fotballtinget neste år. Det foregår 1. og 2. mars.

  Kjernen på Lerkendal

  Rosenborgs kamp mot Lillestrøm må spilles for tomme tribuner

  Videodømming blir også tema på neste års forbundsting, bekrefter Norges Fotballforbund.

 • Snittalderen på håndballjentene er over 32 år

  De norske håndballjentene kommer til OL med lassevis av erfaring. Rutinen og alderen på mange i troppen er en fordel, mener ekspert.

  Hvis man ser alderen på de 14 spillerne i OL-troppen, er snittet på 32,6 år. Kun to spillere er under 30 år.

  – Det er bra hvis man bruker det fornuftig. Det er ingen automatikk at mye erfaring skal hjelpe folk. Det kommer an på hvordan du bruker erfaringen du har, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til NTB.

  Hans lag møtte pressen i OL-landsbyen dagen før kveldens åpningskamp mot Sverige. Det har vært stor kontinuitet i Hergeirssons uttatte gjennom årene.

  – Sulten er stor i denne gjengen. Det er ingen her som ikke er ekstremt motivert og dedikert. Det er det som er interessant. Det er ofte snakk om alder, og at unge bør slippe til når man når en viss alder, forteller islendingen.

  Sommer OL i Paris 2024
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal