Hopp til innhold

Messi feiret sitt 100. landslagsmål med hattrick

I løpet av 17 minutter scoret Lionel Messi tre mål mot Curaçao i 7-0-seieren natt til onsdag. Det sendte han opp på 100 mål i den argentinske landslagstrøya.

Den sju ganger Ballon d'Or-vinneren åpnet målfesten etter bare 20 minutter.

Knappe femten minutter senere gjorde den 35 år gamle magikeren 3-0, før han fullførte hattricket sitt fire minutter senere da han la på til 5–0.

Nicolás González, Enzo Fernández, Ángel Di María og Gonzalo Montiel noterte seg også på scoringslisten.

Messis 100. landslagsmål kommer 17 år etter at han gjorde sitt første mål for Argentina i et 2-3-tap mot Kroatia i mars 2006.

Tirsdagens hat-trick var Messis sjuende for Argentina.

Messi har scoret flere mål for det argentinske landslaget enn de to neste på listen til sammen.

Gabriel Batistuta endte karrieren på 56 mål for Argentina, mens Sergio Agüero nådde 41 mål før han måtte legge opp i desember på grunn av hjerteproblemer.

På listen over de mest scorende landslagsspillerne gjennom tidene er Messi fortsatt nummer tre. Cristiano Ronaldo ligger på førsteplass med 122 mål for Portugal, mens Ali Daei er nummer to med 109 mål for Iran. (NTB)

Argentina Curacao Soccer
Foto: Nicolas Aguilera / AP

Siste nytt

 • Antony kan rekke FA-cupfinalen

  Manchester United-ving Antony blir trolig klar til neste helgs FA-cupfinale mot Manchester City, opplyser manager Erik ten Hag.

  Brasilianeren måtte ha hjelp av båre for å komme seg av banen etter en duell i Uniteds midtukekamp mot Chelsea, og det var frykt for at skaden var alvorlig.

  – Vi har alle sett hvordan han ble skadd. Det så ikke bra ut, men de første undersøkelsene har vist gode tegn, og det er en god sjanse for at han blir klar til FA-cupfinalen, sa United-manager Erik ten Hag før søndagens kamp, ifølge NTB.

  Manchester United, Antony
  Foto: Dave Thompson / AP
 • VM i ishockey: Latvia slo USA i bronsefinalen

  Det latviske ishockeylandslaget slo til med VM-bronse ved å beseire USA 4-3 søndag. For amerikanerne røk medaljehåpet i forlengelsen.

  Kristians Rubins ble matchvinner etter 1.22 minutters spill i «sudden death», skriver NTB.

  IIHF World Ice Hockey Championship 2023 - Bronze Medal - United States v Latvia
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Verstappen suveren i kaosløp

  Max Verstappen (Red Bull) startet i beste startspor og var aldri truet i kampen om seieren i legendariske Monacos Grand Prix til tross for regnvær.

  Lite skjedde i første halvdel av løpet, men med 28 runder igjen ble det spenning da regnet begynte å dryppe over banen. Asfalten ble etter hvert såpeglatt, og førerne ble tvunget til å bytte dekk.

  I flere runder var det kaotiske tilstander på gatebanen i fyrstedømmet, og førerne hadde store problemer med å manøvrere seg rundt banen, skriver NTB.

  Monaco F1 GP Auto Racing
  Foto: Luca Bruno / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste