NRK Meny

Mer trøbbel for Deilas Celtic

Celtic maktet ikke å rette opp flausen fra mesterliga-kvaliken tidligere i uka. I ligaen hjemme ble det bare 1-1 i bortekampen mot Dundee for Ronny Deilas gutter. Celtic lå under etter bare 49 sekunders spill. Leigh Griffiths utliknet ti minutter etter pause, men seiersmålet kom aldri. Celtic er dermed bare nummer fem på tabellen, seks poeng bak ledende Inverness, riktignok med en kamp mindre spilt. I hele forrige sesong tapte Celtic bare en kamp på 38 serierunder.

Ronny Deila
Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal