NRK Meny
Normal

Mener dette bildet avslører drapssiktet NFL-stjerne

Politiet har offentliggjort bilder av den drapssiktede NFL-stjernen Aaron Hernandez med våpen samme kveld som kameraten Odin Lloyd ble drept.

Hernandez Police

Politiet har frigitt bilder av den drapssiktede tidligere NFL-spilleren Aaron Hernandez som holder våpen samme kveld som kameraten ble drept.

Foto: Ap

Nye bilder viser at NFL-stjernen Aaron Hernandez (23) holder et våpen samme kveld som kameraten Odin Lloyd ble drept. Dette melder nyhetsbyrået AP.

Aaron Hernandez

Aaron Hernandez er siktet for drap.

Foto: Michael Dwyer / Ap
Aaron Hernandez

Hernandez i retten 24. juli.

Foto: Bizuayehu Tesfaye / Ap

Tidligere i sommer ble Hernandez siktet for overlagt drap på Lloyd.

Nye beviser

Politiet har frigitt bilder fra Hernendez' egen videoovervåkning som angivelig viser Hernandez med et håndvåpen.

Bildene viser at 23-åringen forlot sitt eget hjem natt til 17. juni. Blant annet skal timene før - og minuttene etter drapet være filmet.

Bildene og videobevisene er bare noe av over 100 sider med dokumenter som aktor sitter på i saken.

Drept i industriområde

Drapssaken har fått stor oppmerksomhet i USA og Hernandez hevder han er uskyldig.

Lloyd ble funnet drept 17. juni ved et industriområde rundt en mil fra hjemmet til Hernandez. Han ble skutt fem ganger.

I bevismaterialet mot Hernandez sitter politiet på to bilder som viser den drapssiktede med våpen bare timer før kameraten ble drept.

Aktoratet hevder Lloyd ble drept med en .45-kaliber Glock. Det er et våpen som fortsatt ikke er funnet. Våpenet på de nylig frigitte bildene skal derimot være av denne typen. Samtidig er det beslaglagt ammunisjon i Hernandez' bil av typen Hummer.

Høringen i saken fortsetter 22. august og Hernandez sitter i varetekt.

Vet ikke hvem som skjøt

Aktor hevder Hernandez, sammen med to andre, kjørte sammen med Lloyd til industriområdet. Det er ingen bevis på hvem som avfyrte de fem skuddene. Ifølge AP skal den ene av Hernandez' «hjelpere» ha fortalt politiet at Hernandez og den andre personen avfyrte skuddene.

23-åringen har spilt i New England Patriots siden 2010, men kommer opprinnelig fra Bristol i Connecticut. Etter siktelsen i drapssaken ble kontrakten avsluttet. Verdien skal ha vært på verdt nærmere 240 millioner kroner.

– Ord kan ikke beskrive den skuffelsen vi føler over at en av våre spillere har blitt arrestert som en følge av drapsetterforskningen. På dette tidspunktet føler vi at det er riktig å avslutte arbeidsforholdet, skrev klubben i pressemeldingen.

Siste nytt

 • Diatta nominert til pris

  Sarpsborg 08-stjerneskuddet Krépin Diatta (18) er nominert til prisen som «Årets unge spiller fra Afrika» av Det afrikanske fotballforbundet (CAF), skriver NTB. I 2016 var det Arsenals nigerianske landslagsspiller Alex Iwobi (21) som vant prisen.

  NM menn, 4. runde. Sarpsborg 08 - Odd
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Hegazi til WBA på permanent basis

  Midtstopperen Ahmed Hegazi har imponert såpass mye i WBA-trøya at klubben har valgt å gjøre om låneavtalen med Al Ahly til en permanent overgang, skriver NTB. Hegazi har spilt samtlige 18 kamper for WBA denne sesongen.

  Hegazi
  Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Parallellstorslalåm menn
V-cup alpint: Parallellstorslalåm, menn
V-cup alpint: Parallellstorslalåm menn