Hopp til innhold

Mener dette bildet avslører drapssiktet NFL-stjerne

Politiet har offentliggjort bilder av den drapssiktede NFL-stjernen Aaron Hernandez med våpen samme kveld som kameraten Odin Lloyd ble drept.

Hernandez Police

Politiet har frigitt bilder av den drapssiktede tidligere NFL-spilleren Aaron Hernandez som holder våpen samme kveld som kameraten ble drept.

Foto: Ap

Nye bilder viser at NFL-stjernen Aaron Hernandez (23) holder et våpen samme kveld som kameraten Odin Lloyd ble drept. Dette melder nyhetsbyrået AP.

Aaron Hernandez

Aaron Hernandez er siktet for drap.

Foto: Michael Dwyer / Ap
Aaron Hernandez

Hernandez i retten 24. juli.

Foto: Bizuayehu Tesfaye / Ap

Tidligere i sommer ble Hernandez siktet for overlagt drap på Lloyd.

Nye beviser

Politiet har frigitt bilder fra Hernendez' egen videoovervåkning som angivelig viser Hernandez med et håndvåpen.

Bildene viser at 23-åringen forlot sitt eget hjem natt til 17. juni. Blant annet skal timene før - og minuttene etter drapet være filmet.

Bildene og videobevisene er bare noe av over 100 sider med dokumenter som aktor sitter på i saken.

Drept i industriområde

Drapssaken har fått stor oppmerksomhet i USA og Hernandez hevder han er uskyldig.

Lloyd ble funnet drept 17. juni ved et industriområde rundt en mil fra hjemmet til Hernandez. Han ble skutt fem ganger.

I bevismaterialet mot Hernandez sitter politiet på to bilder som viser den drapssiktede med våpen bare timer før kameraten ble drept.

Aktoratet hevder Lloyd ble drept med en .45-kaliber Glock. Det er et våpen som fortsatt ikke er funnet. Våpenet på de nylig frigitte bildene skal derimot være av denne typen. Samtidig er det beslaglagt ammunisjon i Hernandez' bil av typen Hummer.

Høringen i saken fortsetter 22. august og Hernandez sitter i varetekt.

Vet ikke hvem som skjøt

Aktor hevder Hernandez, sammen med to andre, kjørte sammen med Lloyd til industriområdet. Det er ingen bevis på hvem som avfyrte de fem skuddene. Ifølge AP skal den ene av Hernandez' «hjelpere» ha fortalt politiet at Hernandez og den andre personen avfyrte skuddene.

23-åringen har spilt i New England Patriots siden 2010, men kommer opprinnelig fra Bristol i Connecticut. Etter siktelsen i drapssaken ble kontrakten avsluttet. Verdien skal ha vært på verdt nærmere 240 millioner kroner.

– Ord kan ikke beskrive den skuffelsen vi føler over at en av våre spillere har blitt arrestert som en følge av drapsetterforskningen. På dette tidspunktet føler vi at det er riktig å avslutte arbeidsforholdet, skrev klubben i pressemeldingen.

Siste nytt

 • Verdenslaget vant Laver Cup

  Verdenslaget fullførte utklassingen av Europa i Laver Cup i tennis med seier i doublekampen som innledet søndagen.

  Ben Shelton og Frances Tiafoe slo Hubert Kurkacz og Andrej Rublev 7-6 (74), 7-6 (7-5). Dermed kan ikke de tre gjenstående singlekampene berge Europa-laget fra tap.

  USA har vunnet åtte av de ni første oppgjørene i prestisjeduellen. Casper Ruuds seier over Tommy Paul lørdag er eneste lyspunkt for de europeiske tennisspillerne.

  Det gis ett poeng for seier første dag, to annen dag og tre tredje dag. Med 13-2 til Verdenslaget etter søndagens doublekamp vil tre europeiske seirer bare gi ni poeng til.

  Casper Ruud er satt opp mot Taylor Fritz i den første singlekampen søndag. (NTB)

  Z1smcaGNZ0o
  Foto: AP
 • Real Madrid tapte byderbyet – ned fra tabelltoppen

  Real Madrid gikk på sitt første poengtap i La Liga i høst da Atlético vant byderbyet i den spanske hovedstaden 3-1.

  Alvaro Morata og Antoine Griezmann ga hjemmelaget to måls ledelse med hver sin scoring før det var spilt 20 minutter.

  Toni Kroos skapte ny spenning med sitt reduseringsmål. Real Madrid jublet et øyeblikk for utligning rett før pause, men Antonio Rüdiger var offside i forspillet før Eduardo Camavinga satte ballen i mål.

  Morata økte ledelsen rett etter sidebytte, med sitt annet hodemål i kampen.

  Tapet gjør at Real Madrid falt til 3.-plass, ett poeng bak Barcelona og sensasjonslaget Girona. De har begge 16 poeng på seks kamper. (NTB)

  jPJnz7bo2oE
  Foto: AP
 • Østigård holdt nullen med Napoli

  Leo Skiri Østigård spilte hele kampen da Napoli spilte 0-0 mot Bologna i Serie A søndag. Målgarantisten Victor Osimhen bommet på straffe.

  Straffemuligheten kom etter 72 minutter, men den ellers så sikre nigerianeren skjøt utenfor. Straffen kom etter at Riccardo Calafori handset inne i 16-meteren.

  Før det hadde både Osimhen og den georgiske vingstjernen Khvicha Kvaratskhelia skapt muligheter for Napoli uten å score.

  Den norske midtstopperen har til vanlig måttet ta til takke med benkeplass for den regjerende seriemesteren, men skader i forsvaret har gitt ham sjansen. (NTB)

  zw8ekksJibs
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ustoppelige Pellegrino 00:35
Neste