skilleResultaterskille_slutt
Torino OL 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Torino 2006 Sist oppdatert 08:55

Sverige mot nytt gull

Svenske Anna-Carin Olofsson lederkvinnenes fellesstart etter siste skyting. NRK.no følger løpet.

Publisert 25.02.2006 11:34. Oppdatert 25.02.2006 12:34.
SE OGSÅ:
ALT OM:

Fjerde skyting

Anna-Carin Olofsson bommet en gang på siste skyting.

Hun gikk ut 9,6 sekunder foran tyske Kati Wilhelm.

Tredje skyting

Svenske Anna-Carin Olofsson skjøt sitt tredje fulle hus og gikk ut i klare ledelse.

Hun er 24,4 sekunder foran tyske Kati Wilhelm.

Linda Tjørhom sprakk og pådro seg to strafferunder og gikk ut på 11. plass.

Også Liv Grete Poirée bommet to ganger og gikk ut som nummer 16. Tora Berger gikk ut på 27. plass.

Andre skyting

Tyske Kati Wilhelm og svenske Anna- Carin Olofsson skjøt begge feilfritt og gikk sammen ut i tet.

Linda Tjørhom gikk ut som nummer fire. Hun var 22,6 sekunder bak teten, men er bare fire sekunder bak Uschi Disl på bronseplass.

Også Liv Grete Poirée skjøt fullt hus. Hun ligger på 10. plass, 38,3 sekunder bak teten.

Første skyting

Kati Wilhelm skjøt feilfritt og gikk ut 0,8 sekund foran svenske Anna-Carin Olofsson.

Linda Tjørhom skjøt fullt hus og gikk ut som nummer fem, 20 sekunder bak teten.

Liv Grete gikk ut på 9. plass, 26,k sekunder bak Wilhelm.

Starten

Liv Grete kom fra starten uten problemer og lå som nummer fire ut fra stadion.

Også Linda Tjørhom fikk en god start og kom ut blant de 10-15 første.

Før start

Liv Grete har vist god form under OL, men har ikke lykkes med å komme på pallen.

I dag er hennes og de andre norske skiskytterkvinnenes siste sjanse til OL-medalje.

I tillegg til Poirée stiller Norge med Linda Tjørhom og Tora Berger på fellesstarten.