skilleResultaterskille_slutt
Torino OL 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Torino 2006 Sist oppdatert 08:55

Enda en fjerdeplass

Kristin Størmer Steira går inn til 4. plass mens medaljevinnerne ligger strødd foren henne. (Foto: Heiko Junge / SCANPIX)
Kristin Størmer Steira gikk inn til en ny fjerdeplass på tremila i OL. Tsjekkiske Katerina Neumannova vant.

Publisert 24.02.2006 12:57. Oppdatert 24.02.2006 14:00.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Kristian Elster

Størmer Steira var med blant de fire første helt til den siste motbakken opp til en kilometer før mål.

Der ble hun hektet av og dermed ble det hennes tredje fjerdeplass i OL.

- Jeg vet ikke om jeg skal flire eller gråte. Det er surt, men det var ikke mer igjen, sa Størmer Steira til NRK etter løpet.

Hun var 15,4 sekunder bak vinneren i mål.

Russiske Julia Tsjepalova tok sølv og Justyna Kowalczyk bronsen.

Gikk lett

Størmer Steira var med i teten gjennom hele løpet og lå hele tiden blant de fem-seks beste.

Hun klarte å henge med da fire løpere rykket fra etter 26 kilometer, men i den 900 meter lange bakken opp til 29 kilometer måtte hun slippe.

Katerina Neumannova jublet i det hun gikk inn til gull. (Foto: AFP/Scanpix)