skilleResultaterskille_slutt
Torino OL 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Torino 2006 Sist oppdatert 08:55

Jaktstart-gull til Smigun

Estlands Kristina Smigun vant kvinnenes jaktstart over 15 km. Kristin Størmer Steira ble nummer fire, og Marit Bjørgen brøt.

Publisert 12.02.2006 10:49.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Arve Lote

Steira var 18,1 sekunder bak vinneren.

Smigun spurtet fra Katerina Neumannova inne på stadion. Evegnie Medvedeva-Abruzova sikret russisk bronse, 14,5 sekunder etter vinneren.

Hilde Gjermundshaug Pedersen var helt framme i teten etter den klassiske delen, men endte på 10. plass, 51 sekunder bak. Kristin Mürer Stemland ble nummer 18. Marit Bjørgen brøt.

Smigun lå bak forskjellige ledere det meste av løpet, og sparte krefter på det. Det fikk hun igjen for da hun var den klart sterkeste inne på skistadion.

Medvedeva spurtet fra Størmer Steira og italienske Gabriella Paruzzi i den siste bakken inn mot mål og tok bronsen.