Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Torino 2006 Sist oppdatert 08:55

Samleside: TORINO 2006 - CURLING

Kanadisk knockout

Foto Mike Segar Reuters
Med fantastiske 6-0 i sjette omgang sikret Canada mennenes curling-gull med seier 10-4 over Finland i finalen. Det var kanadiernes første curling-gull i et OL.

Tidenes eldste medaljevinner

Scott Baird (Foto: AP/Scanpix)
USA vant bronsekampen i curling. Den 54-årige reserven Scott Baird ble dermed den eldste medaljevinner i vinterlekenes historie.

Norge sjanseløse i bronsefinalen

Seierssikre på forhånd, men utklasset i bronsekampen. Curlingjentene kollapset direkte mot Canada torsdag. Det ble 5-11 til slutt.

NRK.no fulgte bronsefinalen i curling

Dordi Nordby spilte direkte svakt i bronsefinalen i curling mot Canada. Etter åtte omganger ga Norge opp og Canada vant 11-5.

Curlingjentene i bronsefinale

I dag spiller de norske curlingjentene for en bronsemedalje. Motstander er Canada, som vi allerede har tapt for tidligere i OL.

Ingen curlingfinale for Norge

Sverige vant den avgjørende sisteomgangen, og slo dermed Norges lag 5-4 i semifinalen i kvinnenes curlingturnering. Dermed blir det bronsefinale for Dordi Nordby og hennes lag.

Nordby møter Sverige

Dordi Nordbys curlinglag møter Sverige i OL-semifinalen onsdag. Det ble klart etter Norges 8-10-tap for Russland i siste grunnseriekamp.

Trulsen utslått

En skuffet Pål Trulsen måtte innse at laget hans ikke fikk muligheten til å forsvare OL-gullet i curling fra Salt Lake City. Nå er karrieren trolig over.

Klare for semifinale

Dordi Nordby & co er klar for semifinale i OL etter at laget vant 8-1 over Danmark.

Curlinggutta slo Tyskland

De norske gutta slo Tyskland 5-2 i Torino-OL søndag. Kampen var spennende fra start til slutt, men Trulsens menn ble for sterke for tyskerne.