McGregor brakk ankelen

Conor McGregor og Dustin Poirier møttes for tredje gang natt til søndag. I sluttsekundene av den første runden brakk McGregor ankelen og tapte.

Tapet var McGregors tredje på de siste fire kampene, og hans andre på rad mot Poirier, etter at iren slo Poirier i deres første møte i 2014.

Avgjørelsen falt like før den første runden var ferdig. Etter at Poirier hadde hatt overtaket i store deler av den første runden med god bryting og flere harde slag, kom de to kamphanene tilbake på beina like før slutt i den første runden.

Begge bommet på et slag, men McGregor så ut til å ødelegge ankelen i landingen, så man på reprisene.

Dommer Herb Dean stoppet kampen etter å ha sett foten til McGregor, til stor misnøye blant de 20.000 tilskuerne som hadde fått billetter til stevnet i Las Vegas.

UFC 264 Mixed Martial Arts
Foto: John Locher / AP

Siste nytt

 • Scoring og karantene på Thorsby

  Morten Thorsby topper gule kort-listen i Serie A etter at han havnet i dommerboka for femte gang i høst. Han scoret for Sampdoria i 1-3-tapet mot Cagliari.

  Advarselen fra dommeren betyr at han må stå over neste kamp. Nordmannen er en terrier på midtbanen. Han ligger også øverst på listen over spillere med flest frispark mot seg i den italienske eliteserien.

  Thorsby er oppe i 23 gule kort i Serie A siden han kom til Italia fra nederlandske Heerenveen i 2019, skriver NTB.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Setfano Nicoli / AP
 • Solberg på sjuendeplass

  Oliver Solberg avsluttet Rally Catalonia og sitt første VM-rally på asfalt med sjuendeplass. Lagkameraten Thierry Neuville vant totalt.

  Det er 20-åringens debut-VM-rally i den største klassen på asfalt. Derfor brukte han mange av prøvene til å tilvenne seg bilen og forholdene og til å lære mer om kjøring på asfalt, skriver NTB.

  VM-lederen Sebastian Ogier ble nummer fire i sammendraget. Han leder med 17 poeng på Evans foran den avsluttende VM-runden i Monza i Italia i slutten av november.

  Oliver Solberg i sin Hyundai
  Foto: Pau Barrena / AFP
 • Simulert høyde skal rapporteres

  Norske toppidrettsutøvere som ønsker å benytte simulert høydetrening, må melde det inn til Antidoping Norge. Dette selv om simulert høyde ikke står på WADAs forbudsliste. Det besluttet det ekstraordinære Idrettstinget søndag, melder VG. Samtidig kom det frem at det ikke er noen sanksjonsmuligheter mot dem som ikke bruker høydehus i tråd med retningslinjene som idrettstinget vedtar.

  Løp
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal