Hopp til innhold

Mbappé med ny maske på trening: – Hevelsen på nesen har gått ned

Kylian Mbappé møtte opp på trening i en ny spesiallaget maske i Frankrikes farger. Han og treneren håper han er klar for kamp i morgen.

På Frankrikes pressekonferanse torsdag kom Antoine Griezmann med en oppdatering om tilstanden til lagkamerat og superspiss Mbappé, som brakk nesen i åpningskampen deres mot Østerrike.

– Det går bra med Kylian. Hevelsen på nesen har gått ned. Vi får se fram mot siste sekund, om han kan være med, forteller Griezmann.

Frankrikes trener, Didier Deschamps, sa følgende på pressekonferansen om den franske stjernen:

– Jeg kan bekrefte at Kylian Mbappé føler seg bedre og det utvikler seg mot at han blir klar til i morgen. Det går i riktig retning, sa han.

Fredag møter Frankrike Nederland kl. 21.00. Kampen kan du se på NRK1.

Flere av de franske spillerne har også vært vokale om at franskmenn må ta i bruk stemmeretten sin etter at ytre høyre rykket kraftig fram i EU-valget. Griezmann oppfordret også folk om å stemme på pressekonferansen torsdag:

– Det beste folk kan gjøre er å gå og stemme. Politikk er seriøst og personlig. Jeg er her som en fotballspiller. Vi kan være kjente, men jeg vil si gå og stem. Det er raskt og enkelt.

mbappes maske
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Verdensener Jannik Sinner trekker seg fra OL i Paris

  Italienske Jannik Sinner har blitt nødt til å trekke seg fra OL i Paris på grunn av sykdom.

  Det skriver nyhetsbyrået AFP.

  Vi kommer tilbake med mer info.

 • Berget uavgjort 16 minutter på overtid

  Argentina scoret 16 minutter på overtid, og sikret dermed uavgjort i åpningen av OL-turngeringen i fotblal mot Marokko. Det var Cristian Medina som scoret etter et voldsomt press fra Argentina. Frem til scoringen så det ut til at Marokkos Soufiane Rahimi skulle bli den store helten med sine to scoringer for Marokko.

  I en annen OL-kamp var det en stund uavgjort mellom Usbekistan og Spania, men en scoring av Sergio Gomez sikret spansk seier.

  Ezequiel Fernandez får gult kort i OL-åpningen mot Marokko.
  Foto: AFP
 • Koronautbrudd i OL-landsbyen – flere utøvere smittet

  Et smitteutbrudd i OL-landsbyen viser at tiden for koronafrykt blant idrettsutøverne ikke er forbi. Fem australiere har testet positivt.

  Smitten har oppstått i Australias kvinnelag i vannpolo. Tirsdag ble det bekreftet to tilfeller, og onsdag kom det tre til.

  Hele den australske delegasjonen er blitt koronatestet, og fram til nå er utbruddet begrenset til vannpololaget.

  De smittede utøverne må gå med munnbind og isolere seg selv så mye som mulig og unngå travle områder i OL-landsbyen.

  Det har ifølge Le Monde vært en økning i antall koronatilfeller i Paris-regionen siden våren.

  I Frankrike er det ingen restriksjoner knyttet til koronaviruset, som er en rak motsetning til forrige sommer-OL i Tokyo. (NTB)

  Sommer OL i Paris 2024
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal