Hopp til innhold

Mbappé ble hedret og scoret i Paris-avskjeden – gikk på sjeldent tap

Kylian Mbappé (25) spilte sin siste kamp for Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hans scoring holdt likevel ikke det som ble sesongens andre tap.

Toulouse vant kampen 3-1.

Stjernespissen ble hedret av fansen før kampstart, og 25-åringen var borte hos dem og takket før oppgjøret kom i gang.

Spissen scoret kampens første mål etter sju minutter. Mbappé feiret blant annet med målmann Keylor Navas som også forlater klubben etter sesongen.

Thijs Dallinga og Yann Gboho sørget for at PSG gikk på sitt første tap i ligaen siden september. På overtid noterte innbytter Warren Kamanzi seg for en målgivende pasning til Frank Magri som økte til 3-1.

Laget fra den franske hovedstaden har allerede vunnet serien. To bortekamper gjenstår i seriespillet.

For to dager siden kunngjorde Mbappé at han er ferdig i klubben ved sesongslutt. Det er ikke offisielt kjent hvor Mbappé skal fortsette karrieren, men spanske medier har for lengst erfart at kontrakten med Real Madrid er signert.

Den norske duoen Kamanzi og Aron Dønnum spilte de siste 25 minuttene for Toulouse. (NTB)

France Soccer League One
Foto: Christophe Ena / AP

Siste nytt

 • Borge med årsbeste på LPGA-touren – nummer sju i Ohio

  Celine Borge gjorde sin beste golfturnering siden i fjor sommer ved å ende på delt 7.-plass i LPGA-konkurransen i Ohio.

  Tønsberg-jenta gikk i alt ti slag under par på banen i Sylvania. Borge leverte rundeserien 71-67-67-69 og var fire slag unna en plass blant de tre beste.

  Wannasaen Chanettee fra Thailand vant turneringen etter å ha gått 20 slag under par.

  Borge har i år slitt med å hevde seg på LPGA-touren. Før spillet i Ohio hadde hun misset cuten i ti av sine 13 siste turneringer. Søndagens plassering var hennes beste siden hun i juli i fjor ble nummer tre to helger på rad.

  (NTB)

  Celine Borge
  Foto: Darryl Webb / AP
 • Svindal gir seg med motorsport: – En veldig kul opplevelse

  Aksel Lund Svindal (41) har drevet med motorsport de to siste årene, men den tidligere alpinisten kommer ikke til å fortsette som racerfører denne sesongen.

  41-åringen ga seg som alpinist i 2019, men debuterte i 2022 som racerfører i Porsche Sprint Challenge Cup i Skandinavia. I 2023 tok han steget opp til Porsche Carrera Cup Skandinavia, men i år kommer han ikke til å fortsette.

  – Det var en gøy utfordring jeg fikk mulighet til å være med på. En veldig kul opplevelse. Det var ment som nettopp det, og ikke noe langsiktig prosjekt, sier Svindal til Nettavisen.

  I september i fjor fikk Lund Svindal sitt første barn sammen med friidrettsstjernen Amalie Iuel. Det gjør at det blir mindre tid til andre prosjekter.

  – Han innså vel at han hadde ganske mange prosjekter gående på en gang, og når du skal bli far, det er mye reising og mye trening og sånne ting. Det var noe han gjorde i en liten periode og syntes det var veldig gøy, sier Iuel.

  Lund Svindal utelukker likevel ikke at han kan returnere til motorsporten i fremtiden.

  – Kanskje dukker det opp en mulighet igjen. Vi får se, sier 41-åringen. (NTB)

  Porsche Festival 2022
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Dansk tennisstjerne tviler på OL-spill

  Holger Rune er i real tidsnød i kampen for å rekke OL i Paris. Bare én uke før turneringsstart skaper håndleddet trøbbel for dansken.

  Det opplyser mor og manager Aneke Rune til danske Ritzau.

  – Det ser dessverre ikke lovende ut etter den første medisinske skanningen av håndleddet. Vi venter likevel på to leger med ekspertise på tennis. De skal gi en «second opinion», skriver hun i en melding til nyhetsbyrået.

  Holger Rune måtte fredag trekke seg fra ATP-turneringen i Hamburg på grunn av trøbbel med kneet. Det er imidlertid håndleddet som er den største utfordringen.

  Etter planen skal den danske tennisyndlingen spille ATP 250-turneringen i kroatiske Umag denne uken. (NTB)

  Germany Tennis Hamburg
  Foto: Frank Molter / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal