Massive protester før Chelsea-kamp

Store folkemengder er samlet utenfor Stamford Bridge i London foran kveldens Premier League-kamp mellom Chelsea og Brighton. «Det ultimate svik» er en av beskjedene supporterne gir til klubbeier Roman Abramovitsj.

«Roman, gjør det rette» og «vi vil ha våre kalde kvelder i Stoke» er andre paroler fotballsupporterne er samlet under.

Chelsea er en av de 12 klubbene som vil gå inn i den nye superligaen.

9IUm91-UYU4
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Siste nytt

 • Keane irritert på England-spillere

  Roy Keane er blitt velkjent for sin misnøye med at spillere på to lag er hyggelige med hverandre før eller etter kamper.

  Det er derfor kanskje ikke noen stor overraskelse at Keane rister på hodet av nyheten om at England-spillerne Mason Mount og Ben Chilwell har havnet i karantene etter å ha blitt kategorisert som nærkontakter av korona-smittede Billy Gilmour.

  Skotske Gilmour og den engelske duoen, som alle tre spiller for Chelsea, skal ifølge ITV ha snakket sammen i 20 minutter i tunellen i etterkant av Englands 0-0-kamp mot Skottland.

  – Hvorfor skal du snakke med en motspiller, og jeg bryr meg ikke om at de spiller på samme klubblag, i over 20 minutter? Selv snakker jeg sjelden med noen i mer enn fem minutter, sier Keane på sedvanlig vis.

  Karantenen gjorde at de to engelske spillerne ikke var på banen mot Tsjekkia tirsdag.

  – Etter en kamp, når du nettopp har vært i krig mot noen, hvorfor vil du snakke med noen så lenge? De burde brukt sunn fornuft, sier Keane.

  Championship - Stoke City v Nottingham Forest
  Foto: Ed Sykes / Reuters
 • LSK-Haavi med fire mål mot Klepp

  Emilie Haavi (29) glitret mot Klepp og vartet opp med fire scoringer i LSK Kvinners 5-1-seier i Toppserien tirsdag. Også de tre andre topplagene vant.

  Sandviken, Vålerenga, LSK og Rosenborg er alle uten poengtap etter fire runder og har skaffet seg en betydelig luke til resten av lagene. Sandviken overtok tabelltoppen med sin 5-0-seier over Lyn, men det skiller bare to plussmål mellom de fire første.

  Vålerenga vant 2-0 over Arna-Bjørnar, Rosenborg 1-0 over Avaldsnes.

  Emilie Haavi
  Foto: Jil Yngland / NTB
 • Lyn ble ydmyket av Sandviken

  Elisabeth Terland sto fram med to mål da Sandviken slo 5-0 over Lyn i Toppserien tirsdag. Sandviken har vunnet alle kampene sine hittil i årets sesong.

  Terland ga Sandviken ledelsen etter bare to minutter, og ti minutter senere doblet Lisa Naalsund ledelsen. Maria Brochmann la på til 3-0 for Sandviken etter 25 minutters spill, og ni minutter senere økte Sandviken ved Vilde Hasund.

  Terland scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 5-0 etter 67 minutter. Det var 19-åringens femte mål for sesongen.

  På fire kamper har Sandviken tolv poeng, mens Lyn har plukket tre poeng.

Sendeplan

Kl. Program Kanal