NRK Meny
Normal

Martinsen sikret seier for Avalanche

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag.

Andreas Martinsen

MATCHVINNER: Colorado Avalanche-spillerne jubler for scoringen til norske Andreas Martinsen (nr 27).

Foto: Mark Humphrey / Ap

– Det føles selvfølgelig utrolig deilig. Det var en veldig viktig seier for oss, og det er alltid gøy å score, og selvfølgelig litt ekstra gøy å få matchvinneren, sier Martinsen til NRK.

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode. Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første hvilen.

10,54 minutter

Andre periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen.

Halvveis ut i perioden satte Martinsen inn det som skulle bli det siste og avgjørende målet i kampen, som altså endte 3-2 i favør gjestene fra Colorado.

Martinsen fikk 10.54 minutter på isen i lørdagens kamp.

Zuccarello sikret overtid, men ikke seier

NY Ranger-spiller Mats Zuccarello Aasen scoret også natt til søndag og sørget for at kampen mellom Rangers og Calgary Flames gikk til overtid, men det var canadierne som trakk det lengste strået i kampen, som endte 5-4.

J.T. Miller sørget for kampens første mål, som ga Rangers ledelsen i første periode, men noen større ledelse skulle laget fra New York ikke få.

Calgary utlignet ved Johnny Gaudreau og gikk opp til 2-1 ved Mason Raymond mot slutten av andre periode. De to scoringene kom med bare 17 sekunders mellomrom. I tredje periode gikk Flames opp til 3-1, igjen ved Gaudreau, og 4-1 ved Joe Colborne.

Deretter var det Rangers som sørget for målene, og både Tanner Glass og Dan Boyle reduserte før Zuccarello utlignet i overtallsspill helt på slutten av tredje periode.

Dermed ble det overtidsspill i drøyt to minutter før TJ Brodie avgjorde for det canadiske vertskapet og satte sluttresultatet til 5-4.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal