NRK Meny
Normal

Martin Pusic på vei til Brann

Den kontraktsløse 25-åringen, med fortid både i VIF og FFK,kan bli Kim Ojos erstatter. Agenten hans bekrefter forhandlinger med Brann.

Martin Pusic

«FRELSEREN»: Sterkt religiøse Martin Pusic feiret scoring slik da han spilte i Vålerenga.

Foto: Åserud, Lise / Scanpix

Østerrikeren, som fikk tilnavnet «Frelseren» i Fredrikstad, forlot plankebyen i fjor høst da sesongen endte med nedrykk. Da hadde han scoret fem mål på ti kamper etter overgangen fra Vålerenga.

Martin Pusic feirer scoring i kampen mot stabæk

HIT I HVITT: Østerrikeren scoret fem mål på ti kamper for Fredrikstad.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Ble frelst av keeper

Nå tyder mye på at Pusic er på vei tilbake til Norge for å trekke i rødt. Agent Max Hagmayr bekrefter både overfor BT og BA at han forhandler med Brann om en overgang for Martin Pusic. Samtalene skal ha startet allerede før jul.

25-åringen har også spilt for engelske Hull, hvor han skal ha blitt frelst av keeper Anthony Basso. Blir han Brann-spiller, kan Brann-fansen vente seg målfeiringer av det religiøse slaget, som på bildet over.

– Er interessert i å spille for dem

Hagmayr antyder overfor Bergens Tidende at en tysk og en østerrisk klubb også ønsker å sikre seg Pusics signatur, men spilleren selv virker sugen på å dra til Bergen.

Ojo

SOLGT TIL BELGIA: Kim Ojo ble solgt i full fart til belgiske Gent etter at han i forrige uke langet ut mot den sportslige ledelsen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Brann er en stor klubb og jeg kan si så mye at jeg er interessert i å spille for dem, sier Pusic til BT.

Brann: – Skal hente spiss

Nigerianske Kim Ojo ble i går solgt til belgiske Gent etter at han etter nyttår har gjort seg mektig upopulær både hos Branns sportslige ledelse og supporterne.

– Vi skal hente inn en spiss, og siden Kims situasjon har vært slik den har vært, har vi selvsagt en plan for hvordan vi skal gjøre det, sier Branns sportslige administrator, Rolf Magne Walstad, til Bergensavisen.

Okpotu får ikke kontrakt

I dag ble det også klart at Brann ikke tilbyr Tony Okpotu kontrakt. Den nigerianske spissen spilte hele kampen mot Vard Haugesund i Vestlandshallen søndag. 18-åringen kom til tre målsjanser, men maktet ikke sette ballen i nettet.

Siste nytt

 • Start henter ny keeper

  Med Håkon Opdal ute til sommeren, hadde Start kun én seniorkeeper. Nå har klubben hentet tyske Jonas Deumeland, har de to.

  – Med situasjonen som oppstod med Håkon, måtte vi foreta oss noe, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen.

  Tor-Kristian Karlsen
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Felder tar over Østerrike

  Andreas Felder er mannen som skal få Østerrikes hopplandslag tilbake i verdenstoppen. Felder ble presentert av det østerrikske skiforbundet fredag.

  – Jeg er overrasket over at jeg fikk tilbudet, men ser fram til oppgaven, sier Felder.

 • Wenger ferdig i Arsenal

  Arsène Wenger (68) gir seg som manager i Arsenal. Det skriver klubben i en pressemelding. – Etter nøye vurdering og diskusjoner med klubben, føler jeg tiden er riktig for å gi seg etter sesongen, sier franskmannen, som har ledet laget i over 21 år.

  Arsene Wenger
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag