NRK Meny
Normal

Martin Pusic på vei til Brann

Den kontraktsløse 25-åringen, med fortid både i VIF og FFK,kan bli Kim Ojos erstatter. Agenten hans bekrefter forhandlinger med Brann.

Martin Pusic

«FRELSEREN»: Sterkt religiøse Martin Pusic feiret scoring slik da han spilte i Vålerenga.

Foto: Åserud, Lise / Scanpix

Østerrikeren, som fikk tilnavnet «Frelseren» i Fredrikstad, forlot plankebyen i fjor høst da sesongen endte med nedrykk. Da hadde han scoret fem mål på ti kamper etter overgangen fra Vålerenga.

Martin Pusic feirer scoring i kampen mot stabæk

HIT I HVITT: Østerrikeren scoret fem mål på ti kamper for Fredrikstad.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

Ble frelst av keeper

Nå tyder mye på at Pusic er på vei tilbake til Norge for å trekke i rødt. Agent Max Hagmayr bekrefter både overfor BT og BA at han forhandler med Brann om en overgang for Martin Pusic. Samtalene skal ha startet allerede før jul.

25-åringen har også spilt for engelske Hull, hvor han skal ha blitt frelst av keeper Anthony Basso. Blir han Brann-spiller, kan Brann-fansen vente seg målfeiringer av det religiøse slaget, som på bildet over.

– Er interessert i å spille for dem

Hagmayr antyder overfor Bergens Tidende at en tysk og en østerrisk klubb også ønsker å sikre seg Pusics signatur, men spilleren selv virker sugen på å dra til Bergen.

Ojo

SOLGT TIL BELGIA: Kim Ojo ble solgt i full fart til belgiske Gent etter at han i forrige uke langet ut mot den sportslige ledelsen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Brann er en stor klubb og jeg kan si så mye at jeg er interessert i å spille for dem, sier Pusic til BT.

Brann: – Skal hente spiss

Nigerianske Kim Ojo ble i går solgt til belgiske Gent etter at han etter nyttår har gjort seg mektig upopulær både hos Branns sportslige ledelse og supporterne.

– Vi skal hente inn en spiss, og siden Kims situasjon har vært slik den har vært, har vi selvsagt en plan for hvordan vi skal gjøre det, sier Branns sportslige administrator, Rolf Magne Walstad, til Bergensavisen.

Okpotu får ikke kontrakt

I dag ble det også klart at Brann ikke tilbyr Tony Okpotu kontrakt. Den nigerianske spissen spilte hele kampen mot Vard Haugesund i Vestlandshallen søndag. 18-åringen kom til tre målsjanser, men maktet ikke sette ballen i nettet.

Siste nytt

 • Tre nye russiske CAS-ankesaker

  De tre siste russiske utøverne som ikke hadde påklaget utestengelsen fra OL, leverte anke til Idrettens Voldgiftsrett (CAS) mandag. De tre var skiskytteren Olga Zaitseva og langrennsløperne Julija Tsjekaleva og Anastasia Dotsenko.

  Olga Zaitseva
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Nordstad Moen til Bislett Games

  Sondre Nordstad Moen skal løpe 10 000-meter på Bislett Games neste sommer, opplyser arrangøren mandag. Da blir målet å slå Are Nakkims norske rekord på 27.32,52 fra 1990. Det er første gang siden 1997 at det arrangeres 10 000-meter under Bislett-lekene.

  Sondre Nordstad Moen
  Foto: Anders Mjaaland / NRK
 • Bendtner med RBK-hyllest

  Nicklas Bendtner har lagt ut et innlegg på sin Instagram-konto hvor han takker Rosenborg.

  – Jeg tror det er første gang i min karriere alt har gått slik jeg håpet, skriver han, blant annet.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge