Markus Henriksen klar for Rosenborg

Markus Henriksen er tilbake i Rosenborg-drakt for første gang siden 2012. 28-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2024, melder RBK.

Trønderen vender tilbake til moderklubben etter å ha vært klubbløs siden kontrakten med Hull gikk ut denne sommeren.

Markus Henriksen
Foto: Fredrik Hagen / NTB

Siste nytt

 • E-sportforbundet trakk søknaden

  E-sportforbundet har satt søknaden om å bli medlem i Norges idrettsforbund på vent. Det bekreftet idrettspresident Berit Kjøll i sin tale til det ekstraordinære idrettstinget lørdag.

  – Norges e-sportforbund leverte en søknad om opptak som særforbund til behandling på idrettstinget. I ettertid har det nye styret i forbundet konkludert med at de ikke er helt klare til å søke om medlemskap ennå, sa hun og la til:

  – Det tingoppnevnte utvalget fortsetter arbeidet med tanke på en ny og bedre søknad om opptak på idrettstinget 2023.

  Kjøll
  Foto: Terje Pedersen
 • OL-utøvere til sykehus ved smitte

  Svært strenge smittevernregler venter deltakerne i Beijing-OL om drøye 100 dager. Nyhetsbyrået AFP har sett nærmere på noen av grepene som venter:

  Utøvere som avgir en positiv koronatest i OL-perioden, vil umiddelbart bli sendt med ambulanse til sykehus for behandling.

  Utøvere, ledere og andre involverte må benytte en ansiktsmaske, tilsvarende N95 , så godt som hele tiden man ikke er på eget rom eller spiser.

  Arrangøren åpner imidlertid for at utøvere kan ta av seg masken for bilder under medaljeutdelingene.

  AP Week in Pictures Asia
  Foto: Mark Schiefelbein / AP
 • Premiereseier for Zuccarello i NHL

  Mats Zuccarello var tilbake i NHL-manesjen med Minnesota Wild i 2-1-seieren borte mot Anaheim Ducks. Det var Zuccarellos første NHL-kamp på snaut fem måneder, skriver NTB.

  Den norske stjernen var på isen i California i 18.18 minutter og noterte seg med en assist. Det var hans 619. NHL-oppgjør i karrieren og 108. siden han ble Minnesota Wild-spiller sommeren 2019.

  Minnesota Wild v Anaheim Ducks
  Foto: Ronald Martinez / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal