Marerittminutt ødela for Solskjær: – Jeg må ta hendene i været

Ett minutt i andre omgang ødela for Manchester United i mesterligakampen mot PSG. Etter en god periode av Ole Gunnar Solskjærs menn, slapp de både inn mål og fikk rødt kort på cirka ett minutt.

Marquinhos

SCORING: Marquinhos scoret. Sekunder senere fikk Fred rødt kort.

Foto: Dave Thompson / AP

Paris Saint-Germain tok onsdag kveld turen til Old Trafford for å møte Manchester United i Mesterligaen.

Innrømmet feil

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med hvordan laget spilte utover i kampen, men legger ikke skjul på at han gjorde en taktisk bom som kan ha kostet Manchester United viktig poeng.

– Kanskje han var heldig som var på banen. Jeg tenkte på å ta han av, men ja. Jeg må bare ta hendene i været, sier Solskjær, etter å ha latt Fred spille store deler av kampen med gult kort – helt på grensen til det røde.

– Elendig kampledelse

Etter kun 20 minutter levde Fred farlig. VAR grep inn og sjekket om midtbanespilleren skulle hatt rødt kort for nedskalling. Han slapp unna med gult og spillet gikk videre.

Lagene gikk til pause på stillingen 1–1 etter at Marcus Rashford og Neymar hadde funnet vegen til nettmaskene.

I pausen ble det diskutert om ikke Solskjær skulle byttet ut Fred siden han hadde vært involvert i flere tvilsomme situasjoner i første omgang. Fred startet imidlertid andre omgang.

Viasat-kommentator Morten Langli var en av dem som var kritisk til at Solskjær ikke byttet ut Fred til pause.

– En generaltabbe. Det kommer til å bli brukt imot ham, sa Langli i studio etter kampen.

– Dette er en stor ripe i lakken. Elendig kampledelse, var Langlis klare dom.

Laster Twitter-innhold

Mål imot og rødt kort

Manchester United startet andreomgang godt, og var svært nære å ta ledelsen ved flere anledninger. De lyktes ikke med å få ballen i mål, men det gjorde PSG-stopper Marquinhos som i det 69. minutt sendte fjorårets mesterligafinalist i føringen for andre gang i kampen.

Kun sekunder etter at avsparket var tatt, fikk Fred sitt andre gule for kvelden og dermed ble vegen til tre poeng enda vanskeligere for Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United satset alt på å få inn en utligning før slutt og dermed åpnet det seg rom for PSG som kontret inn 3–1 med scoring signert Neymar.

Siste nytt

 • Seier til Lunde Pedersen

  Sverre Lunde Pedersen leverte en strålende åpning på allround-EM på skøyter.

  Nordmannen vant 500 meteren, mens Hallgeir Engebråten også imponerte med en tredjeplass.

  I kvinneklassen ble Ida Njåtun nummer fem. Mesterskapet fortsetter resten av dagen og avsluttes i morgen.

  Netherlands Speed Skating European Championships
  Foto: Peter Dejong / AP
 • Tungt for Nilsson

  Stina Nilsson hevet seg 30 plasser siden sist, men plasserte seg fortsatt beskjedent i skiskytternes sprintløp i IBU-cupen i Tyskland lørdag.

  Den tidligere langrennsløperen bommet tre ganger i løpet av to skytinger og endte på 69.-plassen. Det var bedre enn 99.-plassen på torsdagens sprint samme sted, men Nilsson har fortsatt en lang vei å gå i sin nye idrett.

  Svensken var langt bak de beste i ren langrennstid, og hun endte 2.20,1 bak den russiske vinneren Tatjana Akimova. Det ble også russisk annenplass ved Anastasia Sjevtsjenko.

  Best av de norske løperne i IBU-cupløpet var Åsne Skrede. Hun bommet to ganger på stående skyting og endte på 8.-plass, 31 sekunder bak Akimova.

  Stina Nilsson
  Foto: Nisse Schmidt/TT / NTB
 • Italiener i tet

  Mara Bassino leder storslalåm-rennet i Kranjska Gora etter første omgang. De norske alpinistene har ikke fått det til å fungere, og ligger for øyeblikket langt bak.

  Mina Fürst Holtmann er beste norske på 10.-plass. Maria Tviberg ligger på 17.-plass og Ragnild Mowinckel på 18.-plass. Thea Louise Stjernesund kjørte ut.

  58Of79AK4Hs
  Foto: Marco Trovati / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal