Marerittdebut for Stina Nilsson

Den svenske skistjernen Stina Nilsson fikk et brutalt møte med internasjonal skiskyting. Hun gikk svakt og skjøt seg bort på sprinten i IBU-cupen i tyske Arber.

Det var knyttet stor spenning til Nilssons debut i IBU-cupen torsdag. Den endte i en sportslig nedtur.

Den tidligere langrennsstjernen var 7,6 sekunder bak teten allerede på første mellomtid. Etter én bom på liggende skyting økte avstanden.

På stående skyting ble det nye fire bom på Nilsson. Nilsson sliter i tillegg med å få opp farten i sporet. I mål var hun slått med tre minutter og 48 sekunder av den russiske vinneren Tatjana Akimova.

Seierspallen ble helrussisk.

Ingen av de norske utøverne imponerte å sprinten i Tyskland. Emilie Kalkenberg ble den beste på 23.-plass etter tre bom på standplass.

Stina Nilsson
Foto: Nisse Schmidt/TT / NTB

Siste nytt

 • Førte laget til historisk Superbowl

  Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker.

  Det blir 43-årige Bradys 10. finale i NFL-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med New England Patriots, som han førte til seks titler. I sin første sesong som Bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille Superbowl på sin egen arena.

  – Hvem ville trodd at vi kunne greie dette? Men vi gjorde det, sa Brady etter kampnen.

  Motstander i Superbowl i Tampa 7. februar blir tittelforsvarer Kansas City Chiefs. Om Brady vinner, vil han alene ha flere NFL-titler enn noen av ligaens klubber.

  Tom Brady
  Foto: Matt Ludtke / AP
 • Atletico stormer videre

  Atlético Madrid vendte til 3-1-seier mot Valencia og har sju poengs luke til byrival Real på tabelltoppen i spansk fotball.

  Uros Racic ga gjestene ledelsen, men João Felix utlignet før pause. I 2. omgang sørget Luis Suárez og Angel Correa for seier.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Juventus nærmere teten

  Juventus slo tilbake etter tapet for Inter i forrige runde og vant enkelt 2-0 over Bologna i Serie A søndag.

  Arthur og Weston McKennie scoret målene.

  De ni siste årenes seriemester har ikke vært like dominerende som vanlig i italiensk fotball. Med seier over Bologna klatret Juve iallfall fra en skuffende 7.-plass til 5.-plass og meldte seg for alvor på kampen om ligagullet igjen.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal