NRK Meny
Normal

Marerittaktig start for Tutta

På den første runden av Fields Open på Hawaii fikk vårt golfess en elendig start i natt.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen under Fields Open på Hawaii.

Foto: ANDY LYONS / AFP

Med fire bogeyer på de seks første hullene gjorde henne desidert sist på resultatlista så langt. Men så gikk det meste så mye bedre.

Fem birdier gjorde at alt så mye lysere ut for verdenstoeren. Men en dobbelbogey på nest siste hull, ødela en del av den gode flyten hun så ut til å ha kommet i.

Likevel endte hun runden på par som gir henne en delt 62. plass. I fjor sesongstartet hun med å misse cuten i de to første turneringene.

Ikke høydepunkt

Denne turneringen er langt ifra noe høydepunkt for Tutta. Hun fortalte NRK etter sesongåpningen, at disse turneringene på Hawaii skulle brukes til spille seg i form, og bli bedre kjent med sitt nye utstyr.

LES OGSÅ: Skal spille seg i form

Årets første store høydepunkt for 27-åringen kommer med årets første major-turnering i begynnelsen av april i California.

Wie imponerte

For første gang på fem år sesongåpnet det geinerklærte og utskjelte 18 år gamle talentet Michelle Wie, sammen med kvinnene. Og hun gjorde sakene sine bra med seks birdier og tre bogeyer, tre under par totalt.

Det gir henne en delt 16. plass etter første dag. Forrige helgs vinner Annika Sörenstam endte to under par og en delt 31. plass.

Sørkoreanske Jeong Jang leder med hele 8 under par. Turneringen fortsetter i natt og avsluttes natt til søndag. 

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk