NRK Meny
Normal

Marerittaktig start for Tutta

På den første runden av Fields Open på Hawaii fikk vårt golfess en elendig start i natt.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen under Fields Open på Hawaii.

Foto: ANDY LYONS / AFP

Med fire bogeyer på de seks første hullene gjorde henne desidert sist på resultatlista så langt. Men så gikk det meste så mye bedre.

Fem birdier gjorde at alt så mye lysere ut for verdenstoeren. Men en dobbelbogey på nest siste hull, ødela en del av den gode flyten hun så ut til å ha kommet i.

Likevel endte hun runden på par som gir henne en delt 62. plass. I fjor sesongstartet hun med å misse cuten i de to første turneringene.

Ikke høydepunkt

Denne turneringen er langt ifra noe høydepunkt for Tutta. Hun fortalte NRK etter sesongåpningen, at disse turneringene på Hawaii skulle brukes til spille seg i form, og bli bedre kjent med sitt nye utstyr.

LES OGSÅ: Skal spille seg i form

Årets første store høydepunkt for 27-åringen kommer med årets første major-turnering i begynnelsen av april i California.

Wie imponerte

For første gang på fem år sesongåpnet det geinerklærte og utskjelte 18 år gamle talentet Michelle Wie, sammen med kvinnene. Og hun gjorde sakene sine bra med seks birdier og tre bogeyer, tre under par totalt.

Det gir henne en delt 16. plass etter første dag. Forrige helgs vinner Annika Sörenstam endte to under par og en delt 31. plass.

Sørkoreanske Jeong Jang leder med hele 8 under par. Turneringen fortsetter i natt og avsluttes natt til søndag. 

Siste nytt

 • Kuzmina vant på svart norsk dag

  Anastasia Kuzmina var suverent best på kvinnenes sprint i Annecy torsdag ettermiddag. Hun vant 33,9 sekunder foran Laura Dahlmeier, som ble toer.

  Thekla Brun-Lie ble beste norske på 38. plass.

  Anastasia Kuzmina
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Christiansen klar for finale

  Henrik Christiansen svømte inn til tiden 14.35.41 og vant sitt forsøksheat på 1500 meter fri under EM i svømming kortbane torsdag. Han er dermed klar for fredagens finale.

  Nordmannen var 0.34 foran svenske Victor Johansson og Jan Micka fra Tsjekkia.

  – Det var en grei tid, men jeg kjenner at det tar på og at jeg trenger litt tid til å lade batteriene, sier han til SVT.

  Christiansen tok EM-bronse på 400 meter fri onsdag.

  Henrik Christiansen
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB scanpix
 • Markus Lie videre til semifinale

  Markus Lie er klar for semifinale på 100 meter rygg under EM i svømming. Han svømte inn til tiden 51.51, noe som holdt til en 6.-plass i sitt heat.

  – Det var godt å komme i gang, sier han til SVT.

  Markus Lie under stevne i Herning.
  Foto: Claus Fisker / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM svømming kortbane: Semifinaler og finale
EM svømming